Real Madrid Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Real Madrid Bayern Münih canlı izle Real Madrid Bayern Münih şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Real Madrid Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Real Madrid Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Bayern Münih şifresiz izleme linki...

Real Madrid Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne heyecan yarı finale taşındı. Bu kapsamda İngiliz ekibi Arsenal’i eleyen Bayern Münih ile Manchester City’yi kupa dışına iten Real Madrid yarı final ilk maçında karşı karşıya geliyor. İki takım Madrid’de oynanacak rövanş maçı öncesi bu maçtan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor.

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Alman ekibi Bayern Münih ile İspanyol ekibi Real Madrid karşı karşıya geliyor. Bayern Münih – Real Madrid maçı 30 Nisan Salı günü Almanya’nın Münih şehrindeki Fußball Arena München Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı Fransız hakem Clément Turpin yönetiyor. Turpin’in yardımcılıklarını ise Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapıyor.

Maçın dördüncü hakemi olarak İsviçreli hakem Sandro Schärer, VAR olarak Fransız Jérôme Brisard ve AVAR olarak Willy Delajod görev alıyor.

Bayern Münih Real Madrid maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Bayern Münih Real Madrid maçı TV8.5 kanalından şifresiz, EXXEN platformundan şifreli olarak yayınlanıyor.

Real Madrid Bayern Münih maçını TV8.5’dan şifresiz izleyebilirsiniz.

TV8.5 kanalını Digiturk 55, D Smart 47, Tivibu 52, Vodafone TV 29 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇI İLK 11’LERİ

Bayern Münih:

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Rüdiger, Nacho, Mendy, Valverde, Tchouameni, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius Jr.

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD REKABETİ

Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanan maçlarda Bayern Münih 11, Real Madrid ise 12 galibiyet elde etti, 3 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Bayern Münih 39 gol atarken Real Madrid ise 41 gol attı.