Fenerbahçe taraftarı çıldırdı, çağrı Ali Koç'a. O futbolcuyu 100 milyon euro bonservis verseler de satmayın

Bu sezon bazı futbolcuların performansından son derece memnun olan Fenerbahçe taraftarı, bir futbolcu konusunda adeta çıldırdı. Başkan Ali Koç'a seslenen sarı lacivertli taraftarlar, "100 milyon euro bonservis gelse bile o futbolcuyu satmayalım" talebinde bulundu.

Fenerbahçe taraftarı çıldırdı, çağrı Ali Koç'a. O futbolcuyu 100 milyon euro bonservis verseler de satmayın

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup eden Fenerbahçe'de keyifler yeniden yerine geldi. 

Sarı kırmızılıların Konyaspor deplasmanında olası bir mağlubiyet almasıyla birlikte şampiyonluğu kazanma ihtimali bulunan Fenerbahçe'de Bu sezon bazı futbolcuların performansından son derece memnun olan taraftar, sosyal medyada bir futbolcuya övgüler yağdırdı. 

TAKIMDA KALMASINI İSTİYORLAR

Sarı lacivertli taraftarların mücadele azmini ve sertliğini çok beğendiği futbolcu, sezon içerisinde görev aldığı birçok pozisyonda oldukça iyi bir başarı sergiledi. Ayrıca ağır bir sakatlıktan erken dönerek de taraftarlarını sevince boğdu. 

"100 MİLYON BİLE VERSELER SATMAYALIM"

Fenerbahçe taraftarının takımda kalmasını istediği isim Jayden Oosterwolde'den başkası değil. Başkan Ali Koç'a seslenen sarı lacivertli taraftarlar, "100 milyon euro bonservis gelse bile Oosterwolde'yi satmayalım" talebinde bulundu. 

Fenerbahçe taraftarı çıldırdı, çağrı Ali Koç'a. O futbolcuyu 100 milyon euro bonservis verseler de satmayın - Resim : 1