Kritik Bitcoin tahmini

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs tarafından desteklenen mobil finansal ödeme sistemi Circle'ın CEO'su ve kurucusu Jeremy Allaire'den yüzbinlerce kripto para yatırımcısını ilgilendiren kritik Bitcoin tahmini geldi.

Kritik Bitcoin tahmini

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, tarafından desteklenen mobil finansal ödeme sistemi Circle'ın CEO'su ve kurucusu Jeremy Allaire, tutarlı bir Bitcoin tahmini yapmanın pek mümkün olmadığını belirtti.

Allaire, önde gelen kripto para Bitcoin'in 31 Aralık'tan önce 100 bin dolara ulaşıp ulaşmayacağının sorulması üzerine bu olasılığının çok düşük olduğunun da altını çizdi.

Bitcoin ve kripto fiyatları Fed'in şahin mesajları karşısında baskı altına girdi. Bir akademisyen, Bitcoin'in kendisi hayatta kalamayacak olsa bile, kripto para biriminin merkez bankaları altında "ateş yaktığını" söyledi.

Cornell Üniversitesi'nde uluslararası ticaret politikası kıdemli profesörü Eswar Prasad bu ay CNBC'ye verdiği demeçte, "Bitcoin'i sevmeyebilirsiniz, ancak sonuçta hepimize doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağlayabilecek bir devrim başlattı" dedi.

Bitcoin ve kripto para birimlerinin yatırımcıları, Wall Street ve teknoloji şirketleri arasında son yıllarda artan popülaritesi, Fed ve diğer büyük merkez bankalarını ulusal para birimlerini nasıl dijitalleştirebileceklerini keşfetmeye teşvik etti.