Bodrumunu temizlerken öyle bir şey keşfetti ki! Ne olduğunu anlayınca şoke oldu

Evinizi bodrum katında onlarca yıl önce saklanmış bir hazine, fotoğraf hatta belki de ürkütücü oyuncaklar bulmayı bekleyebilirsiniz. Evlerinin bodrum katında geçmişten kalan bir şey keşfedenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunlara bir yenisi de ABD'den eklendi.

Bodrumunu temizlerken öyle bir şey keşfetti ki! Ne olduğunu anlayınca şoke oldu

ABD'nin Illinoi eyaletinde yaşayan McKayla Pinsker isimli kadın, evinin bodrumunda 1960'lardan kalma bir 'vibratör' buldu. McKayla Pinsker, evinin karanlık bodrumuna Noel süslerini almak için indiğinde, raftaki tuhaf şeyi fark etti. Kadın ve kocası 5 senedir aynı evde oturuyorlardı fakat Vibra Slim'i o zamana kadar hiç fark etmemişlerdi.

Bodrumunu temizlerken öyle bir şey keşfetti ki! Ne olduğunu anlayınca şoke oldu - Resim : 1

McKayla bir Facebook'ta paylaştığı gönderisinde:

"Geçen yıl bodrumumuzdan Noel süsleri çıkarıyorduk. 4 yıldır aynı evde yaşıyorduk ve bunu bulduğumuzda duvarların arasına doğru itilmişti. 60'lardan kalma bir vibratördü. Çalışıyor ama hayır, denemedim.

Bodrumunu temizlerken öyle bir şey keşfetti ki! Ne olduğunu anlayınca şoke oldu - Resim : 2

Evim 1960 yılında inşa edildi ve inşa edildiği andan 2016'da satın aldığımız zamana kadar evin sahipleri aynı kişilerdi. Daha önce nasıl bulunmadığı hakkında hiçbir fikrim yok. Bodrumda raflarımız var ve Noel süslerini ile çok kullanmadığımız diğer eşyaları orada saklıyoruz, bu yüzden oraya birçok kez girip çıktık. Kocam onun oraya bilerek saklandığını söyledi."