Kızının rakiplerinin müstehcen içerikli sahte görüntülerini yaydı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Raffaela Spone isimli anne, amigo takımının seçmeleri için kızının rakibi olan kızların müstehcen içerikli sahte görüntüleri internette yaydığını itiraf etti. 50 yaşındaki anne tutuklandı.

Kızının rakiplerinin müstehcen içerikli sahte görüntülerini yaydı!

Geçen hafta mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verilen anne, kızının amigo takımında olan rakiplerinin elenmesi için sahte çıplak fotoğraf ve videolarını yapıp görüntüleri amigo takımının hocalarına yolladığını itiraf etti.

Anne, ayrıca kızlara "Kendinizi öldürün" mesajı attı. Savcılık Spone'nin Temmuz 2020 yılından itibaren kızları taciz etmeye başladığını tespit etti. İğrenç olay 17 yaşındaki bir kızın bilinmeyen bir numaradan mesaj alması sonucu ortaya çıktı.

Genç kızın telefonuna gelen kendisine ait çıplak fotoğraflardan sonra aile, polise haber verdi. Polis, yaptığı incelemede fotoğrafların sahte olduğu sonucuna vardı.

Genç kızın yanı sıra, okulun amigo takımında olan iki kızın ailesi de kızlarına aynı mesajların geldiğini söyledi.

Polis, potansiyel müşterilerin telefon numarlarının satıldığı bir telemarket sitesine girip kızların telefon numaralarının sitede kimlere satıldığını tespit etti. IP numarası bilgilerini ele geçiren polis kızlara mesaj atan kişinin Spone olduğunu tespit etti. Polis, tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Spone , kızının amigo takımındaki rakiplerini elemek için böyle yaptığını söyledi. Spone'nin yargılanmasına devam ediliyor.