ABD'de mide bulandıran olay! Sperm dolu şırıngayı marketteki kadına enjekte etti

ABD'de Thomas Bryon Stemen isimli adam marketteki kadına içini kendi spermiyle doldurduğu şırıngayı enjekte etti. İhbar üzerine gözaltına alınan Thomas Bryon işlediği cinsel suçun ispat edilmesiyle birlikte hapse atılarak nitelikli cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'de geçtiğimiz günlerce yeni bir skandal yaşandı. Ülke basınında yer alan haberlere göre geçen yıl gündeme oturan olay, güvenlik kamerası görüntülerin yayınlanması ve sapığın cezasının onanmasından sonra ülke gündemine yeniden oturdu.

Olay, geçen yıl Maryland eyaletinde yaşandı. Eyaletin Churchton bölgesinde bulunan bir süpermarkette alışveriş yapan Katie Peters isimli kadının arkasına sessizce yaklaşan 51 yaşındaki Thomas Bryon Stemen'ın iğrenç saldırısına maruz kaldı.

Sapık adam, elinde tuttuğu, içi kendi spermiyle dolu olan şırıngayı kadına enjekte etti. Saniyeler sonra korkunç bir acıyla iki büklüm olan Peters kendisine ne enjekte edildiğini dahi bilmeden kendini dışarı attı.

Bu sırada kadının arkasından gitmeye devam eden giden sapık, skandal ifadeler kullandı. Peters'in "Arı sokmuş gibi hissettiriyor değil mi?" sözleri karşısında şoke olan kadın arabasına binip uzaklaştı.

Marketten uzaklaştığı sırada kalçasında ve bacağında büyük bir ağrının başlamasıyla oğlunu arayan Peters "Kendimi iyi hissetmiyorum, bana kötü bir şeyler oldu. Umarım eve kadar gelebilirim" dedi. Eve döndükten sonra ağrılarının iyice artmasıyla hastaneye gitti. Gerekli tetkiler sonucunda, sapığın kadına kendi spermini enjekte ettiği ortaya çıktı.

Gerçeği öğrenince çılgına dönen kadın polis merkezine giderek Stemen'den şikayetçi oldu. Yapılan incelemelerin ardından Stemen'i gözaltına alan polisler, sapığın arabasında benzer şekilde doldurulmuş onlarca şırınga ele geçirdi.

İşlediği cinsel suçun ispat edilmesiyle birlikte hapse atılan Stemen, nitelikli cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cezanın onanmasından sonra bir kez daha kamuyla paylaşılan saldırı görüntüleri ABD basınında büyük yankı uyandırdı.