Öyle bir şey yaptırdılar ki program yayından kaldırıldı! O bölüme erişim engeli konuldu!

Türkiye'de de bir dönem yayınlanan Fear Factor yarışmasında iğrenç anlar viral oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan yarışmada ilginç ve bir o kadar tiksindirici anlar tepki topladı. Yarışmacıların bir bardak dolusu eşek spermi içmeye zorlandığı bölüm tepkilere neden olduktan sonra program yayından kaldırılırken o bölüme de erişim engellendi.

Öyle bir şey yaptırdılar ki program yayından kaldırıldı! O bölüme erişim engeli konuldu!

Türkiye'de yayınlandığı dönemde de tepkilere neden olan yarışma bu sefer ABD'de erişim engeli yedi. Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan Fear Factor isimli yarışma programında sınırları zorlayan anlar yaşandı.

Öyle bir şey yaptırdılar ki program yayından kaldırıldı! O bölüme erişim engeli konuldu! - Resim : 1Brynne ve Claire Odioso isimli ikizler yarışmanın büyük ödülü olan 50 bin doları (yaklaşık 925 bin TL) kazanmak istediler. Yarışmayı kazanmak için bir bardak dolusu eşek meni ve idrarı içmek zorunda kaldılar. Yarışmanın kuralları gereğince ikiliden birinin kusması durumunda yeni sıvıyla dolu olan bir bardağı içmesi gerekiyordu. Bölüme ilişkin tepkilerin gelmesinden sonra program yayından kaldırıldı.

Öyle bir şey yaptırdılar ki program yayından kaldırıldı! O bölüme erişim engeli konuldu! - Resim : 2

“Kameramanlar bile kustu”

İkizlerden biri olan Claire Odioso, radyo röportajında, hayatının en zor “15 dakikası” olduğunu ve kusarlarsa baştan başlamak zorunda kaldıklarını açıkladı. Bardakların içeriğinin saman gibi koktuğunu da sözlerine ekledi. Fox News’e yaptığı açıklamada Odioso, “Eğer kusarsak baştan başlamak zorundaydık. Sonunda bardağıma kustum ve onu içtim. Kameramanlar da kusuyordu. İğrenç kokuyordu ve çok acı çektim” dedi.