ABD'li aktör son paylaşımında hayranlarına sürpriz yaptı

Hollywood'un sevilen yıldızlarından Ryan Reynolds, Instagram hesabından hayranlarına sürpriz yaptı.

ABD'li aktör son paylaşımında hayranlarına sürpriz yaptı

The Adam Project, Green Lantern ve Deadpool ile Hollywood'un beğenilen aktörlerinden biri olan Ryan Reynolds yılın son gününde yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncu, bir süredir Deadpool serisinin üçüncü filmi için çalışıyor ve Instagram'da da kostümüyle bir fotoğrafını yayınladı.

Reynolds, yüzünde maske olmadan kostümüyle yürürken çekilmiş bir fotoğrafını hikaye olarak paylaştı. Aslında ünlü oyuncu, daha önce hayranlarını yeni filmin çekimlerine denk gelip fotoğraflamamaları için uyarmış filmin sürprizinin kaçırılmasını istememişti.

ABD'li aktör son paylaşımında hayranlarına sürpriz yaptı - Resim : 1

"GERÇEK DÜNYA SORUNLARI OLMADIĞININ FARKINDAYIM"

Deadpool 3'ün 26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. Filme yönelik heyecan arttıkça setten de sızan görüntüler oluyor. Bu yüzden de Reynolds yakın zamanda çekimlerin fotoğraflarını yayınlamamaya çağırdı:

“Sürprizler filmlerin büyüsünün bir parçası. Yeni Deadpool filmini, filmi iç mekanda ve dijital ortamda yapmak yerine, pratik efektler kullanarak gerçek, doğal ortamlarda çekmek bizim için önemli. Telefoto lensler sürprizleri bozmaya ve herkes için zor bir durum yaratmaya devam ediyor. Bazı web sitelerinin ve sosyal medya platformlarının, film hazır olmadan görselleri paylaşmayı bırakmalarını umuyoruz. Film, izleyicinin keyfi için tasarlandı ve en büyük umudumuz, filmin büyüsünü mümkün olduğunca korumak. İnsanların spoiler yayınlamasının sebeplerinden biri de heyecanlı olmaları. Bunların gerçek dünya sorunları olmadığının da farkındayım. Bu filmi yapmayı seviyorum.”

Hugh Jackman'ın Wolverine rolüne geri döneceği Deadpool 3'ü Shawn Levy yönetiyor.