Abdullah Kiğılı 'Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nde hakkında merak edilen soruları yanıtladı: "Hayatını değiştiren olay neydi?"

Ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu, tv100 ekranlarında ‘Berber Muhabbeti’ programının ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. İkinci bölümün konuğu Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı’ydı. Kiğılı hayatını değiştiren Osman Boyner ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Fenerbahçe’nin son durumuna ilişkin de konuşan Kiğılı, Aziz Yıldırım’a ilişkin “Fenerbahçe’nin 100 yıllık tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başkanıdır” ifadelerini kullandı.

tv100’ün ilgiyle izlenen programı “Şükrü Dudu ile Berber Muhabbetinin yeni bölümünde Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı’yı konuk oldu. Programda samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Kiğılı hayatını değiştiren Osman Boyner ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Kiğılı ayrıca eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için de “Fenerbahçe’nin gelmiş geçmiş en büyük başkanıdır.” ifadelerini kullandı.

“AZİZ YILDIRIM FENERBAHÇE’NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK BAŞKANIDIR”

Abdullah Kiğılı'nın programdaki açıklamaları şu şekilde:

“Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin 100 yıllık tarihinde, 115 yıl olmuş gelmiş geçmiş en büyük başkandır. Fenerbahçe’ye en büyük tesis kazandıran, 20 yıl boyunca…

Fenerbahçe her şeyin ilkini yapan bir kulüptür. Fenerbahçe’nin Fenerium hadisesi bir milattır. Aziz Yıldırım beni 2009’da Fenerium’ların başına getirdi, yetki verdi. Bir gün çağırdı, genel kurul olacak. İlk yönetiminde de vardım zaten. Dedi ki, ‘Biz bu işi beceremiyoruz. Bu işi en iyi bilen kişi sensin. İşin başına geç.’ 2009 yılında ben aldığımda Fenerium’un yıllık cirosu 23-24 milyondu. 2016’da işi bıraktığımda Fenerium 100 milyon ciroya gelmişti.”

Abdullah Kiğılı 'Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nde hakkında merak edilen soruları yanıtladı: "Hayatını değiştiren olay neydi?" - Resim : 1

KİĞILI’NIN HAYATINI DEĞİŞTİREN OLAY…

Kiğılı hayatını değiştiren Osman Boyner ile o görüşmesini şu sözlerle anlattı:

“İşler büyürken bir telefon aldım. Telefondaki kadın, Osman Boyner sizi yarın saat 10.00’da fabrikada bekliyor. Hayatımın en büyük kırılma noktası Osman Boyner’dir. Ertesi sabah gittim. Dedi ki ‘Oğlum benim toptancılarımdan aldığım ranseymanda bir numara senin adın yazılıyor seninle iş birliği yapmamız lazım. Ben konfeksiyon fabrikasını kurdum. Her gün takım elbiseler çıkıyor, önce git elbiseleri gör’ dedi. Şoförüyle gittik. Hayatımda ilk defa hazır giyim, takım elbise üretimini gördüm.”