Ormanların kralını cam bir fanus içine koyabilirsiniz ama asla ona meydan okuyamazsınız! Vahşi doğada kimin gözlerine baktığınıza dikkat edin... Çok tehlikeli

Ormanların kralını cam bir fanus içine koyabilirsiniz ama asla ona meydan okuyamazsınız. Hayvanat bahçesinde cam bir kafes içinde tutulan ve bakıcılar tarafından bakımı sağlanan bir aslan onla göz temasını fazla kaçıran bakıcı hatasının bedelini neredeyse canı ile ödüyordu.

Ormanların kralını cam bir fanus içinde kapalı tutabilirsiniz ama asla ona meydan okuyamazsınız.  Vahşi doğada kimin gözlerine baktığınıza dikkat etmelisiniz bunun bedeli çok ağır olabiliyor. 

ONU RAKİP OLARAK ALGILADI

Hayvanat bahçesine gösteri için giren bakıcılardan birisi  erkek aslan ile göz temasından kaçınmayarak ne kadar büyük ve geri dönülmez bir hata yaptığının farkına çok geç vardı.

Onu rakip ve risk olarak algılayan erkek aslan bir dakika bile tereddüt etmeden taze bakıcının üzerine atladı. Olay anında kafes içinde bulunan başka bir bakıcı ve dişi aslan olmasa çoktan ölecek olan genç bakıcı şans eseri kendisini yem olmaktan kurtardı.