Aç kalınca gözü döndü, yanındaki kadını parçalayarak öldürdü... Herkesi buz kestiren olay

Hayvansever yaşlı kadın, yasaklı tür olan pitbull köpeği için hiçbir barınakta yer bulamayınca onu İspanya'nın Valensiya yakınlarındaki tatil evine götürdü. Sahiplenecek birini bulana kadar hayvana bakmak isteyen yaşlı kadın, aç olan köpek tarafından saldırıya uğradı. 67 yaşındaki kadının çığlıklarını duyan komşuları yardıma koştu ancak olay yerine gelen yetkililer, parçalanan kadının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Aç kalınca gözü döndü, yanındaki kadını parçalayarak öldürdü... Herkesi buz kestiren olay

Bir hayvansever olan 67 yaşındaki Anne Shields, yerel barınaklarda yer bulamayınca sokakta bırakmak istemediği yasaklı tür olan köpeği, yazlık evine götürdü. Yaşlı kadın, aç olan Choccy adlı köpek tarafından evinde saldırıya uğradı. Başından ve kollarından feci şekilde yaralanan kadının çığlıklarını duyan komşuları yardıma koştu. Yetkililer olay yerine geldiğinde köpeği vurmak zorunda kaldı ancak parçalanan yaşlı kadın kurtarılamadı. 

Aç kalınca gözü döndü, yanındaki kadını parçalayarak öldürdü... Herkesi buz kestiren olay - Resim : 1

ALARM VERİLDİ

İngiltere'de yaşayan Anne Shields, eşini kaybetmeden önce birlikte aldıkları İspanya, Valencia'da bulunan yazlık evindeki komşuları, onun çığlıklarını duydu. Kadının pitbull köpek tarafından saldırıya uğradığını gören komşular hemen alarm verdi. Polis, sağlık görevlilerinin anneye ulaşabilmesi için hayvanı vurmak zorunda kaldı, ancak tüm çabalarına rağmen, kadın ertesi gün hastanede trajik bir şekilde öldü.

Aç kalınca gözü döndü, yanındaki kadını parçalayarak öldürdü... Herkesi buz kestiren olay - Resim : 2

"TAM BİR HAYVANSEVERDİ"

Anne'nin Preston'dan 43 yaşındaki kızı Sarah, annesinin amacının hiçbir zaman Choccy'yi tutmak olmadığını, ancak tüm yerel hayvan barınakları dolu olduğu için buna zorlandığını söyledi. Annesini, pitbull'u sokaklara geri atamayan bir "hayvansever" olarak tanımladı. Sarah, The Sun'a "Onu alabilecek birini bulana kadar ona bakıyordu. Onunla birlikte kaldı ve sonra bu oldu. Bu bir kabus. Çok ilgiliydi. Bu gerçekten yerleşmedi. Onu çok özleyeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Aç kalınca gözü döndü, yanındaki kadını parçalayarak öldürdü... Herkesi buz kestiren olay - Resim : 3

YASAKLI TÜRLER YOK EDİLİYOR

Pitbull köpekler, Birleşik Krallık'ta yasaklanan dört köpek türünden biridir ve çok tehlikeli kabul edilen köpekler listesinde Japon Tosa, Dogo Argentino ve Fila Brasileiro'yla birlikte listede yer alır. Pitbulllar, İspanya'da yasaklanmış bir cins değildir. Birleşik Krallık'ta yasaklanmış bir türe sahip olmak, sınırsız para cezasına, altı aya kadar parmaklıklar ardında veya her ikisine birden yol açabilir. Yasaklı bir cins olduğu kanıtlanan köpekler de yok edilir.