Aç köpek, yakaladığı koyunu boynundan ölüm vuruşuyla etkisiz hale getirdi. Koyunun halini görenler çok üzüldü

Aç bir köpek tarafından saldırıya uğrayan ve ölen koyunun son görüntüsü görenleri çok üzdü. Son dönemde köpekler tarafından uğradıkları saldırı sonucu hayatını kaybeden koyunların sayısı günden güne artıyor. Koyunlarını kaybeden çiftçiler, durumdan şikayetlerini dile getiriyor ve sorumluların cezalandırılmasını isterken yetkililer, tarafından köpek sahiplerine önemli bir uyarı geldi.

Aç köpek, yakaladığı koyunu boynundan ölüm vuruşuyla etkisiz hale getirdi. Koyunun halini görenler çok üzüldü

Belediye meclis üyeleri, bu sabah Magheroarty sahilinde bir koyun öldürülmesinin ardından köpek sahiplerine köpeklerini kontrol altında tutmaları ve sorumlu davranmaları çağrısında bulundu.

Aç köpek, yakaladığı koyunu boynundan ölüm vuruşuyla etkisiz hale getirdi. Koyunun halini görenler çok üzüldü - Resim : 1

KÖPEK SAHİPLERİNE DEFALARCA UYARI YAPILDI

Dün bölgede bir köpeğin koyuna saldırdığı öğrenildi. Belediye meclis üyeleri, özellikle kuzulama mevsiminde köpeklerini yollarda tutmaları için köpek sahiplerine defalarca çağrıda bulundu. Sahile evcil hayvan sahiplerinden köpeklerinin tasmasını bırakmamalarını isteyen uyarı levhaları da asıldı.

Aç köpek, yakaladığı koyunu boynundan ölüm vuruşuyla etkisiz hale getirdi. Koyunun halini görenler çok üzüldü - Resim : 2

KÖPEK SAHİPLERİ TEHLİKENİN FARKINDA OLMALI

Bu sabah, Bağımsız Meclis Üyeleri Micheál Choilm Mac Giolla Easbuig ve Michael McClafferty, köpek sahiplerini lütfen uyarıya kulak vermeye çağırdı. Cllr McClafferty şunları söyledi: "Bir kez daha, bu sefer Magheroarty sahilinde başka bir yerel koyun cinayeti. Köpek sahipleri kafalarını kumdan çıkarmalı ve köpeklerinin yapabileceği tehlikeyi anlamalı. Köpeğiniz görüş alanınızdan uzaktaysa ve eve dönmesi uzun sürüyorsa, kendinize onun ne yaptığını sormalısınız?"

Aç köpek, yakaladığı koyunu boynundan ölüm vuruşuyla etkisiz hale getirdi. Koyunun halini görenler çok üzüldü - Resim : 3

"ÇİFTÇİYE TAZMİNAT ÖDEMELİ"

Cllr McClafferty, dünden beri söz konusu köpek sahibinin doğru olanı yapmasını ve bunun da çiftçiye tazminat ödemesini umduğunu söyledi. Bu sabah Highland Radio'da konuşan Cllr Mac Giolla Easbuig, köpek sahiplerinin çoğunun uyarıyı dikkate aldığını söyledi ve tüm sahiplerini sorumlu davranmaya çağırdı.