Acemi hırsızın halleri görenleri güldürdü! Motosiklet kasklı bisikletli hırsız yakalandı

İstanbul'da bisikletli motosiklet kaslı bir hırsız güpegündüz minibüsün camını taşla patlayıp içinden şarjlı matkap çaldı. Görüntüler üzerine emniyet müdürlüğünün başlattığı inceleme sonucu çok sayıda benzer suçlardan kaydı olduğu tespit edilen M.K. isimli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

İstanbul'da önceki gün sabah saatlerinde Pınar Mahallesi’nde semtte bisikletle dolaşan kasklı şahıs, sabahın erken saatlerinde sokakların boş olmasını fırsat bilerek araçları incelemeye başladı. Park halindeki bir minibüsün koltuğunda matkap kutusu gören şahıs, vakit kaybetmeden harekete geçti. Onu gören binadaki bir kadın da yaşananları cep telefonuyla kayıt altına almaya başladı.

TAŞLA CAMI KIRIP MATKABI ÇALDI

Şahıs eline aldığı taş parçasıyla minibüsün camına vurmaya başlayınca, binadaki kadın “orada ne yapıyorsun” diyerek seslendi. Hırsızın camı kırmasının ardından kadın “hırsız var” diye bağırarak şahsı durdurmaya çalıştı. Ancak camdan aracın içine uzanan hırsız, saniyeler içerisinde şarjlı matkabın olduğu kutuyu çalarak bisikletle kaçmaya başladı.

“HIRSIZ VAR” DİYE BAĞIRINCA ŞAHIS YERE DÜŞÜRDÜ

Birkaç metre giden şahsın elindeki kutu açılınca da matkap ve parçaları yere düştü. Bisikletini durduran hırsız, yerdeki matkabı aldıktan sonra pedallara asılarak gözden kayboldu. Yaşananlar o ilginç anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından minibüsün sahibinin emniyete giderek şikayette bulunduğu öğrenildi.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Hakkında çok sayıda benzer suçlardan kaydı olduğu belirlenen M.K. isimli şahıs emniyet ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak mahkemeye sevk edildi.