"Prim alınca mı şampiyon oluyorsun?"

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının elenen isimlerinden Aycan Yanaç ile Instagram üzerinden canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, Mert Öcal için söyledikleri ile şaşırttı. Mert'i tecrübeli futbolculara benzeten Acun Ilıcalı'ya Aycan Yanaç da destek verdi.

"Prim alınca mı şampiyon oluyorsun?"

Acun Ilıcalı, Dominik'te devam eden Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında elenen isimlerden olan Aycan Yanaç ile Instagram üzerinden canlı yayın gerçekleştirdi. İşleri nedeniyle Türkiye'ye dönen Acun Ilıcalı, şirketi hakkında önemli görüşmeleri olduğu için gelmek zorunda kaldığını ifade etti.

Aycan'ın Survivor 2020'ye veda etmesinin ardından Instagram üzerinden bir canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, Aycan'ın vedasının yarım kalan hikayelerden biri olduğunu söyledi. Survivor yarışmacıları arasında en iyi performanslardan birine sahip olduğunu ifade ettiği Aycan'a aşk hayatını da soran Ilıcalı, lafı Mert Öcal'a getirince kahkahalar atıldı.

"Aycan yoksa, yokum" dedim!

Acun Ilıcalı, Türkiye'ye döndüğü için Aycan'a takılarak, "Aycan yoksa, yokum' dedim ve Türkiye'ye döndüm" dedi. Aycan, Ilıcalı'nın "Üzgün müsün? Orada olsaydım dedin mi?" şeklindeki sorusunda, "Tabii ki üzüldüm. İlk gün düşündüm, barakama dönmek istedim. Keşke şansım olsaydı dedim ama kısmet buraya kadarmış" diye yanıt verdi.

"Kadın şampiyon isterim"

"Bir kadının şampiyon olmasını çok isterim. Ben olamadım ama bir kadın olsun" diyen Aycan'a katıldığını ifade eden Acun Ilıcalı, bir kadının hak ederek şampiyon olmasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Kadın çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama kadınların erkekleri yenebiliyor olduğunu görmek çok önemli. Bu yıl bunu denedik ve görüyoruz. Gönlünden geçen kadın şampiyon olması bizi mutlu eder" dedi.

"Prim alınca mı şampiyon oluyorsun?"

Aycan'ın gidişinin iki haftalık performans düşüklüğünün ardından olmasını anlatırken Mert Öcal'ın canlı yayına mesaj göndermesine yanıt verek Acun Ilıcalı, "Muazzam bir yarışmacısın. Araba oyununda döktürüp herkesi yendin. Be kardeşim, ondan sonra neden performans düştü? Prim alınca mı şampiyon oluyorsun? Ben Mert'i tecrübeli futbolculara benzetiyorum. Başkan primi açıklayınca çıkar oynarlar" dedi.

Aycan da bu sözlere katıldığını ifade ederek, "Biz yarışmada primler yani ödüllerin hep iyi olmasını istiyorduk. Çünkü Mert ödül iyi olunca uçuyordu. Biz de uçması için hep daha büyük prim isterdik" diye konuştu.

Kadın olmazsa Sercan Yıldırım

Aycan Yanaç, Survivor'da kadın şampiyon olmaması halinde yakın arkadaş olduğu Sercan yıldırım şampiyon olmasını istediğini ve sonuna kadar desteklediğini ifade etti.

"Sorunlarını çözmüşsün"

Canlı yayının sonunda Aycan'ın mutlu yüz ifadeleri nedeniyle "Sorunlarını çözmüş gördüm seni" diye takılarak kendisini aldatan sevgilisi hakkındaki durumları düzelttiğini ima eden Acun Ilıcalı'ya "Çözdüm, bunları sonra başbaşa konuşuruz" diye yanıt veren Aycan, tüm yarışmacılara başarılar diledi.