Bir genç pantolon almak için Acun Ilıcalı'dan para istedi

Acun Ilıcalı, yılbaşında açacağı dijital platform için hangi bomba sürprize imza atmaya hazırlanıyor? Acun Ilıcalı’yla akşam yemeği çıkışı görüntülenen Hadise, Kaan Yıldırım’la yaşadığı ilişki hakkında neler söyledi?

Londra’dan dönen Acun Ilıcalı Bebek’te bir balıkçıda yabancı misafirlerini ağırladı. Cipine doğru yürüyen Ilıcalı’dan bir genç para istedi. Ünlü televizyoncu yılbaşında açacağı dijital platform için bomba bir sürprize imza atacağını anlattı. Bu sırada Ilıcalı’dan para isteyen genç ısrarını sürdürdü ve pantolon almak için para istediğini söyledi.

Acun Ilıcalı akşam saatlerinde ise Hadise ve yabancı misafirleriyle Bebek’te bir mekânda buluştu. Dışarı oldukça neşeli çıkan Acun Ilıcalı ile Hadise soruları yanıtladı. Ünlü televizyoncu “Hadise’yi görmediğimde özlüyorum” dedi.

Klibi 2 ayda 37 milyon kez izlenen “Küçük Bir Yol” adlı şarkısını piyasaya çıkaran Hadise, yaşadığı mutluluğu paylaştı. Kaan Yıldırım’la yaz aylarında evleneceği iddia edilen Hadise, özel hayatı hakkında ise konuşmadı.

Hadise’nin taktığı maskenin Kaan Yıldırım’ın ortağı olduğu ve gelirinin yarısı Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na bağışlanan firmaya ait olması ise dikkat çekti. Acun Ilıcalı’nın cipiyle uzaklaşan Hadise, sevgilisinin Ulus’taki evine gitti.