Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında Erkan Petekkaya yok!

Acun Ilıcalı ile Erkan Petekkaya arasındaki Kerimcan Durmaz gerilimi bir kez daha su yüzüne çıktı. Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin sezon finali fragmanında Erkan Petekkaya'ya yer vermedi. Gözleri Sadi karakterini arayan izleyiciler durumu hemen fark etti.

Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında Erkan Petekkaya yok!

Kırmızı Oda'nın Sadi'sine can veren Erkan Petekkaya, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın tuvalet skandalı ile gündeme damga vuran Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesini onaylamasına çok sert tepki verererek, Acun Ilıcalı'yı yuhalamıştı.

Erken Petekkaya, Kırmızı Oda'ya veda etti. Ama gözler fragmanda Sadi karakterini aradı. Ancak Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında Sadi yoktu.

Sezon finali bölümüyle projeden ayrıldığını duyuran Erkan Petekkaya instagramda paylaştığı veda mesajında yaptığı adam gibi adam vurgusu yapınca akıllara "acaba kimi kastetti?" sorusunu getirdi. Kırmızı Oda hayranları Erkan Petekkaya'nın mesajına kilitlenmişken ikinci hareket Acun Ilıcalı'dan geldi. İzleyenlerin çok sevdiği Sadi karakterine sezon finali fragmanında yer verilmedi.

Instagram hesabından veda mesajı yayınlayan Petekkaya, "Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam" notunu yazdı.

 Seyirci sevince Sadi rolünün süresi uzatılmıştı

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan, Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Kırmızı dizisinde 'delikanlı Sadi' rolünü canlandırmaya başlamıştı. Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım karakteriyle olan diyalogları dikkat çeken, Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri seyirci sevilince dizideki rolü uzatılmıştı.

 Kerimcam tepkisi Acun Ilıcalı'yı çıldırttı

Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı. Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı'yı yuhladığı paylaşım günlerce konuşulmuş, Acun Ilıcalı'da bu paylaşım karşısında sessiz kalmamıştı.

 Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya,"Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

 Acun Ilıcalı ise, Survivor 2021'de ada konseyinde yaptığı konuşmada isim vermeden Erkan Petekkaya'yı eleştirmişti. Ilıcalı, "İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullanmıştı.