Kepenkleri indirdi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, kirası aylık 80 bin lira olan Healthyish isimli kafesinin masraflarını karşılayamayınca kepenklerini indirdi.

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı’nın boşandığı eşi Şeyma Subaşı, kafesinin malzemelerini elden çıkardı ve kepenkleri indirdi. Subaşı, kafesinin kapandığını resmen duyurdu.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl İstanbul Bebek’te kirasına aylık 80 bin lira ödediği Healthyish isimli kafeyi açtı. Kafenin konsepti sağlıklı ürünler üzerineydi. İlk açıldığı zaman, kafesine oldukça ilgi gösteren Subaşı, yoğun tatil sürecine girince müşterilerini kaybetti. Bu nedenle kafe son aylarda beklenilen performansı vermedi.

Subaşı, durumu toparlamak için kafenin menüsünü değiştirdi. Organizasyonlar düzenledi ama beklediği gibi olmadı. 29 yaşındaki Şeyma Subaşı, kendi youtube kanalında kafenin uçuk fiyattaki kirasını ve masraflarını ödemekte güçlük çektiğini açıkladı.

Kafesine gelen müşterileri hakkında şoke edici sözler söyledi. 'Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 lira bir smoothie. Oturuyorlar bana bakıyorlar' dedi. Subaşı, bu sözler üzerine sosyal medyada büyük tepki aldı.

Kafeyi kapatacağını söyleyen Şeyma Subaşı, dediğini yaptı ve kepenkleri indirdi ve malzemeleri elden çıkardı. Geriye sadece kafenin tabelası kaldı.