Tescilli güzel Survivor Öykü bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız..

tv8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'e yeni dahil olan gönüllüler takımı yarışmacısı Öykü Uysal sosyal medyada merak konusu oldu. Tescilli güzel olan Uysal, bakın kim çıktı? İşte detaylar...

Tescilli güzel Survivor Öykü bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız..

Seyirciyi Tv8 ekranına kilitleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Sakatlıklardan kaynaklı diskalifiyelerin yaşandığı Survivor'a yedek üç yeni yarışmacı daha katıldı. Yiğit Oruçoğlu Ünlüler takımına, Öykü Bulut Uysal ve Berkay Yuvakuran ise Gönüllüler takımına dahil oldu. 

Öykü Bulut Uysal aslında tescilli bir güzel

Yeni yarışmacılar arasında en merak edilen isimlerden biri Öykü Bulut Uysal oldu. Daha önce güzellik yarışmalarına katılan Öykü'nün tescilli güzel olduğu ortaya çıktı.

Miss & Mr Model of Turkey ve Miss Turkey yarışmasına katılmış

Öykü Bulut Uysal, 2008 yılında Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında derece elde etmiştir. Ek olarak 2012 yılında Star TV'de yayınlanan Miss Turkey yarışmasına katılmıştır.

Survivor Öykü Uysal katıldığı bir güzellik yarışmasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Hem özel hayatı hem de, güzelliğiyle de dikkat çeken Uysal Survivor'a şimdiden damga vurdu.

Tescilli güzel Survivor Öykü bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız.. - Resim : 2

Ünlü spor hocası Özhan Uysal ile mutlu bir evliliği olan başarılı isim, güzelliğini katıldığı yarışmada da tescil ettirdi. Aynı zamanda spor salonu işleten Uysal, performansı ile de takipçilerinden tam not aldı.

Tescilli güzel Survivor Öykü bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız.. - Resim : 3Öykü Bulut Uysal'ın Aslan adında bir çocuğu var. Öykü Uysal, kazandığı yarışları oğluna armağan ediyor.

Tescilli güzel Survivor Öykü bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız.. - Resim : 4

İşte merak konusu olan Öykü Uysal'ın Instagram hesabı ve yaptığı paylaşımlar

Öykü Uysal’ın Instagram adresi @oykubulut1 şeklindedir. Güzel yarışmacının Instagram’da 1502 takipçisi bulunuyor.

Öykü Bulut Uysal kimdir?

Survivor Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de doğdu. Aslen İzmirli olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan Öykü Uysal, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır.

Tescilli güzel Survivor Öykü bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız.. - Resim : 5

Atletik yapısının yaptığı sporla ilgili olduğunu belirten Öykü Uysal, yarışmalarda hırsına ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği spor dalları arasında fitness da bulunan Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor. Sporun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Öykü Uysal, hayatının büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır. Survivor 2021 gönüllüler takımına katılan Öykü Uysal, evli ve bir çocuğu var. Fiziğiyle dikkat çeken Öykü Uysal’ın boyu 1.70 m, kilosu ise 53’tür.