Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit'in inanılmaz değişimi! Eski halinden eser yok!

Dijital platform Exxen ile atağa kalkan Acun Ilıcalı'nın kanalı tv8'de sunduğu Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan Yiğit Oruçoğlu'nun yarışmadan önceki haliyle yeni hali arasındaki inanılmaz değişim görenleri şaşırttı. İşte ilk günden Survivor'a damga vuran Oruçoğlu'nun eski hali...

Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit'in inanılmaz değişimi! Eski halinden eser yok!

Tüm Türkiye'yi Tv8 ekranına kilitleyen Exxen ile konuşulan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu  efsane yarışma Survivor 2021 tüm heyecanıyla sürüyor.

Sakatlıklardan kaynaklı diskalifiyelerin yaşandığı Survivor'a yedek üç yeni yarışmacı dahil oldu. Yeni isimlerden Yiğit Oruçoğlu Ünlüler takımına, Öykü Bulut Uysal ve Berkay Yuvakuran ise Gönüllüler takımına dahil oldu. 

Survivor'un yeni yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu ise, sosyal medyada en çok merak edilen isimlerden oldu.

Peki Survivor Yiğit Oruçoğlu kimdir? İşte yıldız yarışmacı Yiğit hakkındaki tüm merak edilenler...

Survivor'a dahil olan yeni yedek yarışmacılardan Yiğit'in eski hali gündeme bomba gibi düştü. Uzun saçlı ve zayıf haliyle şaşırtan Yiğit'in eski halinden eser kalmadı. İnanılmaz değişimi, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

 

Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit'in inanılmaz değişimi! Eski halinden eser yok! - Resim : 2

Survivor'a adım atar atmaz ilk günden gösterdiği başarılı performansla dikkatli üzerine çeken Yiğit, bir anda takımını ateşleyen isim oldu ve ödül oyununun kazanmasında büyük pay sahibi oldu.  

Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit'in inanılmaz değişimi! Eski halinden eser yok! - Resim : 3

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Yiğit Oruçoğlu, izleyiciler tarafından merak edilen isimler arasında yer almaya başladı.

Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit'in inanılmaz değişimi! Eski halinden eser yok! - Resim : 4Uzun saçlı ve sivilceli olduğu gözlenen Survivor Yiğit Oruçoğlu, adeta evrim geçirdi. Şimdiki hali ise takipçileri tarafından tam not aldı.

Peki Survivor Yiğit Oruçoğlu kimdir?

Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 İstanbul/Kadıköy doğumludur. Bugüne dek hayatında sürekli sporun olduğunu belirten Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Doğuş Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okumakta olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağından bahsediyor. Yiğit Oruçoğlu, 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporu ile ve daha sonrasında 5 sene basketbolda birçok müsabakada yer almıştır. Şuan aktif olarak Crossfit sporu ile ilgilenen başarılı sporcu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor. Yiğit Oruçoğlu’nun medeni hali bekardır.

Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit'in inanılmaz değişimi! Eski halinden eser yok! - Resim : 5

Yiğit Oruçoğlu’nun boyu?

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmacıları arasına katılan Yiğit Oruçoğlu, izleyiciler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Boyu ve fiziğiyle dikkat çeken başarılı yarışmacının fiziksel özellikleri merak ediliyor. 1.87 boyunda olan Yiğit Oruçoğlu 84 kilodur.

Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresi?

Hırslı yapısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken başarılı yarışmacı Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresi @yigitorucoglu’dur.

Kendisini şu şekilde tanımlıyor

Kişisel hayatı ve kişisel özellikleri merak edilen Yiğit Oruçoğlu, “Hayallerinin peşinden koşan, hırslı, güvenilir ve samimi bir insanım” diyerek kendisini tanımladı.

"Survivor’da iz bırakan bir yarışmacı olmak istiyorum”

Survivor’a yedek yarışmacılar arasından katılan Yiğit Oruçoğlu, Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği isimler arasında yer alıyor.

Survivor’a katılma amacı merak edilen başarılı yarışmacı, yarışmaya katılmaktaki amacını şu şekilde tanımlıyor;

“2010’dan beri hayallerini kurduğum, hedeflerimin arasında ilk sırada olan Survivor’da kendi karakterimi, sporcu kimliğimi yansıtıp her koşula karşı mücadele edip, savaşıp kendimi kanıtlamak ve ailemi gururlandırmak istiyorum. Survivor’da iz bırakan bir yarışmacı olmak istiyorum.”