Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Yunus Emre her şeyi itiraf etti!

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'den gözyaşlarıyla elenen Yunus Emre Karabacak her şeyi itiraf etti. İşte Survivor yıldızının bomba açıklamaları...

Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Yunus Emre her şeyi itiraf etti!

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen efsane yarışma Survivor 2021'den son elelen yarışmacı Yunus Emre, dikkat çeken itiraflarda bulundu. Adaya gözyaşlarıyla veda eden yıldız isim, favori yarışmacısını açıkladı. 

Survivor'dan elenen Yunus Emre, ilk açıklamasında samimi ifadeler kullandı. Babasının resmini gördükten sonra çok zorlanmaya başladığını, ayağının yanmasıyla birlikte çöküşe geçtiğini belirten Yunus Emre, yarışmadaki favori isminin Poyraz olduğunu, ancak bu yarışmacının da rahatsızlıktan sonra kötüye giden bir ivmesi olduğunu söyledi.

İşte Yunus Emre'nin o açıklamaları:

"Babamın resmini gördüğümde gerçekten çok zorlandım. Ondan sonra da kendime gelemedim, performansımda sıkıntı olmaya başladı. O an hep canlanıyordu. Bana iyi geldiğini düşündüm ama gerçekten beni çok zorladı. 

Ada şartlarında hep zorlanıyordum, geçmişe gidiyordum geri geliyordum. Buraya neden geldiğim belli zaten. Babamın çok sevdiği bir platformdu. Resmini gördüğüm an çok kötü oldu, kaostan çıkamadım."

 

Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Yunus Emre her şeyi itiraf etti! - Resim : 3

"Benim gitmem..."

"İsmail Balaban ile güç kıyaslaması yapıyorduk. Bizim takım ünlülerin erkeklerinden güçlüydük. Benim çok iyi olduğum parkurlar vardı. İnşallah takımda bir şeyler değişmez. Benim gitmem kötü senaryoyu devam ettirebilir."

"Kadınlarda Aleyna Çalışkan, Hanzade'nin performansı kötüydü"

"Kendimi güçlü bir yarışmacı olarak görüyordum. Ayağım yandı, babamın resmi derken çöküşe geçtim. Kendi arkadaşlarımızdan ve hem de karşı taraftan benden önce gitmesi gereken isimler vardı. Karşı taraftan Çağrı, Doğan bizim tarafta da Dora... Kadınlarda Aleyna Çalışkan, Hanzade'nin performansı kötüydü. Onları da katarsak, gidebilirdi."

"Finali kim görür diyorsanız..."

"Favori ismim Poyraz. Poyraz'ın kötü gidişatı var. Onun da hastalıktan sonra geriledi. Onun da bir odak problemi var, çok kötüye giden bir ivmesi var. Çok güçlü bir yarışmacı, kardeşim benim. Steven da keza iyi. Finali kim görür diyorsanız. Final koltuğunda güreşçi arkadaşım İsmail Balaban ve Poyraz olur diyorum. "