Hasan Şaş skandal olaya karıştı! Havalimanını birbirine kattı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Şaş memleketi Adana'da havalimanını birbirine kattı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Hasan Şaş memleketi Adana'da  havalimanında bir vatandaşla tartıştı. Sürpriz bir şekilde Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılan eski futbolcu ve Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş geçtiğimiz gün bir skandal olaya karıştı. 44 yaşındaki teknik adam Hasan Şaş memleketi Adana'da havalimanında bir vatandaşla tartıştı.

Galatasaray'ın emektar futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, salı günü öğle saatlerinde İstanbul'dan kalkan uçakla memleketi Adana'ya gitti.

Erhan Önal'ın ölüm haberini alınca...

Uçak indikten sonra telefonu çalan Şaş, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal'ın ölüm haberini alınca duygusal anlar yaşadı. Orada olanların anlattıklarına göre; eski futbolcu gözyaşlarına boğuldu.

Bir süre ölüm haberinin şokunu üzerinden atmaya çalışan Şaş, ardından terminalden çıkıp otoparktaki aracına yöneldi. İşte o sırada Şaş ile bir vatandaş arasında sebebi öğrenilemeyen bir konu yüzünden tartışma çıktı.

"Bas git! Ağzını burnunu kırarım"

Karşılıklı atışma kavgaya dönüşünce araya giren üç kişi, eski futbolcuyu yatıştırmaya çalıştı. O anlarda Şaş'ın karşı tarafa "Bas git! Ağzını burnunu kırarım" dediği duyuldu.