Bunu kimse beklemiyordu! Survivor Batuhan'ı gözyaşlarına boğan gelişme ortaya çıktı!

TV8 ekranlarına damga vuran Survivor 2021'de şoke eden bir gelişme yaşandı. Kötü haberi ise Acun Ilıcalı açıkladı. İşte Batuhan'ı gözyaşlarına boğan olayın perde arkası...

Bunu kimse beklemiyordu! Survivor Batuhan'ı gözyaşlarına boğan gelişme ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarına gelen Survivor 2021 ünlüler - gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımında iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelecek ve bir yarışmacı ada hayallerine veda edecek.

Adadan kimin gideceği merak konusuyken eleme konseyde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından yarışmacılar şoke oldu.

"Ummadığımız şaşırdığımız da bir gelişme"

Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Survivor'da üzücü bir gelişme yaşandı. Açıkçası beklemediğimiz, ummadığımız şaşırdığımız da bir gelişme" ifadelerini kullanıyor. Batuhan'ın ise konseyde ağlaması görüntülere yansıyor.

Bunu kimse beklemiyordu! Survivor Batuhan'ı gözyaşlarına boğan gelişme ortaya çıktı! - Resim : 2

Survivor Batuhan İletişim oyununda sakatlanıyor. Karacakaya, bacağındaki sakatlık nedeniyle uzun süre yarışlarda yer alamayacak. Karacakaya'nın diskalifiye olup olmayacağı ise, doktordan gelecek rapora bağlı.