Survivor'da gözyaşları sel oldu! Herkes Merve Aydın'ı beklerken bambaşka biri diskalifiye oldu!

Herkes Merve Aydın'ın diskalifiye edileceğini sanmıştı. Gerçek ada konseyinde ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 Survivor 2021'den bambaşka bir yarışmacı diskalifiye edildi. İşte ayrıntılar...

Survivor'da gözyaşları sel oldu! Herkes Merve Aydın'ı beklerken bambaşka biri diskalifiye oldu!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'de acil durum konseyinde herkesi şoke eden bir diskalifiye gerçekleşti.

Son konseyde Merve Aydın'ın diskalifiye olmasını bekleniyordu. Ancak Survivor son bölüm ile her şey ortaya çıktı. Acun Ilıcalı herkesi şoke eden haberi açıkladı. Yarışmacılar karar sonrası gözyaşlarını tutamadı. 

Survivor'ın 74. bölümünde acil durum konseyi toplandı. Ilıcalı acil durum konseyinde, ''Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda" dedi.

Herkesi şaşırtan bu açıklamanın ardından tüm yarışmacılar göz yaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı açıklamalarına, "Bu sene çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Çağrı'nın, Merve'nin oldu. Sakatlanmayan neredeyse yok gibi. Ama önemli olan sakatlığın ciddiyeti. Bizim tek bir prensibimiz var. Yarışmacımızın sağlığını riske etmemek" ifadelerini kullandı.

Çağrı diskalifiye oldu

Ilıcalı, "Bu ismi söylemek zorundayım artık. Aramızda şu an zaten. Doktorumuzun net açıklaması ile oyun oynarsa sağlığında kalıcı hasar olur dediği yarışmacımız Çağrı" dedi.

Survivor'da gözyaşları sel oldu! Herkes Merve Aydın'ı beklerken bambaşka biri diskalifiye oldu! - Resim : 2Çağrı gözyaşlarına boğulurken Acun Ilıcalı, "Senin durumunu çok bekledik, emin olana kadar 2 kere 3 kere konuştuk. Ancak senin durumu doktorumuz sonrası için sana hasar verebilir, bunun sorumluluğunu alıyorsan oynat dedi. Dizinde bir değil 3 tane çok ciddi problem var" sözlerini kullandı.

Gözyaşlarına boğulan Çağrı Atakan, "Dizimin kötü olduğunu biliyordum ama beklemiyordum. Anneme söyleyin üzülmesin. Teşekkür edeyim en başta. Burada çok iyi insanlar tanıdım. Kalbini kırdığım kim varsa kusura bakmasın" dedi.