Survivor Poyraz neden yok? Ünlü sunucu üzülerek gerçeği açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 Survivor'un 2021 gönüllüler takımı yarışmacılarından Poyraz'ın yarışlarda yer almaması, takipçilerini endişenlendirdi. Peki Survivor Poyraz oyunlarda neden yok? İşte ayrıntılar...

Survivor Poyraz neden yok? Ünlü sunucu üzülerek gerçeği açıkladı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 2021'in dün akşamki bölümünde Poyraz'ın yer almamasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Gece sonunda yapılan ada konseyindeki oylamada, beş oy Hanzade'ye, kalan beş oy ise Öykü'ye çıktı. Böylece eleme potasına Hanzade ve Öykü Uysal girmiş oldu.

Survivor Poyraz neden yok? Ünlü sunucu üzülerek gerçeği açıkladı! - Resim : 2

Dokunulmazlık mücadelesi ve konsey öncesinde arkadaşlarının yanında olamayan Poyraz ile ilgili açıklamayı Murat Ceylan yaptı. Ünlü sunucu Ceylan, Poyraz'ın sakatlığı nedeniyle oyunda yer alamayacağını açıkladı. Bunun üzerine sosyal medyada Yiğit Poyraz ile ilgili birçok yorum yapıldı.

İşte Survivor Poyraz'ın sağlık durumu

Survivor Panorama Hafta Sonu yorumcularından Gökhan Özdemir de gönüllüler takımında yer alan Poyraz'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Canlı yayında konuşan Özdemir, "Poyraz'ın ayağında bir ödem var ve üzerine basmaması gerekiyor. Kendisi revirde tedavi altında. Poyraz'a şu an ödem insin diye ilaç veriliyor" ifadelerini kullandı.