Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City, Türkiye’ye gelecek! Galatasaray ve Hatayspor ile dostluk maçı yapacak

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ‘Corendon Summer Tour 2023' turnuvası kapsamında Türkiye’ye gelerek Galatasaray ve Hatayspor ile dostluk maçı yapacak.

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City, Türkiye’ye gelecek! Galatasaray ve Hatayspor ile dostluk maçı yapacak

Takımlar yeni sezon planlamaları kapsamında kamp yapacağı yerleri açıklamaya başladı. Bu kapsamda Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, 'Corendon Summer Tour 2023' turnuvası kapsamında Türkiye’ye gelecek.

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City, Türkiye’ye gelecek! Galatasaray ve Hatayspor ile dostluk maçı yapacak - Resim : 1

MİLLİ TAKIM TESİSLERİNDE KAMP YAPACAKLAR

İngiliz ekibi 2-12 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde hazırlık kampı gerçekleştirecek.

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City, Türkiye’ye gelecek! Galatasaray ve Hatayspor ile dostluk maçı yapacak - Resim : 2

GALATASARAY VE HATAYSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Hull City’nin Galatasaray ve Hatayspor ile oynayacağı dostluk maçları öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktörü Liam Rosenior, takımın Türk yıldız oyuncusu Ozan Tufan ve futbolcuların katılımıyla 4 Temmuz Salı günü düzenlenecek basın toplantısında yeni sezon yatırımları, hedefleri ve planlamaları konuşulacak.

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Hull City, 'Corendon Summer Tour 2023' kapsamında 5 Temmuz Çarşamba günü Kocaeli Stadyumu’nda Galatasaray ile dostluk maçı oynayacak. Turuncu-siyahlılar, 9 Temmuz Pazar günü Hatayspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde de Riva’daki kampta hazırlıklarına devam edecek.