Survivor'da büyük tartışma! Yunus Emre yarışmadan ihraç ediliyor

tv8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması olan Survivor All Star 2022'nin son bölümünde sinirler gerildi. Kavga ve tartışmaların damga vurduğu yarışmanın konseyinde ise Acun Ilıcalı'nın sert sözleri dikkat çekti.

Survivor'da büyük tartışma! Yunus Emre yarışmadan ihraç ediliyor

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'ye Ogeday, Yunus Emre, Hikmet arasındaki gerilim damga vurdu. Neredeyse birbirlerine girecek olan yarışmacıları, yarışma esnasında Önce Murat Ceylan uyardı. Sonrasında ise yeni bölüm fragmanında konseyde Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye uyarıda bulundu ve ihraç edilebileceğini söyledi. 

Ogeday ile Yunus Emre arasındaki gerilim Yunus Emre'nin sesini yükseltmesiyle başladı. Ogeday ise buna karşılık verdi ve sinirler iyice gerildi. Daha sonrasında iki takım da Ogeday ve Yunus Emre'yi ayırmaya çalıştı. Hikmet'in Yunus Emre'ye "Sakin ol" derken iteklemesiyle Yunus Emre bu sefer de Hikmet ile tartışma yaşadı. Yunus Emre'nin Hikmet'in arkasından küfür ettiği de iddia edildi. 

Bir süre sonra yarışmacılar sakinleşti ve Murat Ceylan tüm yarışmacılara uyarıda bulundu. 

"Kabul edilebilir değil"

Yeni bölümde ise Acun Ilıcalı konseyde yarışmacıların kavgasıyla ilgili konuşmada bulundu. Yunus Emre'nin sinirli ve sert tavırlarını gören Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi sert sözlerle uyardı. Hikmet'in arkamdan "Küfürler edildiğini sonradan öğrendim. Yoksa başka bir yaklaşımla gelirdim demesi üzerine ortam iyice gerginleşti" 

Survivor'da büyük tartışma! Yunus Emre yarışmadan ihraç ediliyor - Resim : 1

Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'ye "Bu sarft ettiğin sözler kabul edilebilir değil. Survivor'da daha önce de bir çok kez tartışmalar yaşandı. Ama hareketlerinin fevri olması, sarf ettiğin sözler kabul edilebilir değil. Daha önce de çok yarışmacı ihraç ettik"  dedi.