Survivor All Star'da şok! Şampiyon yarışma başlamadan belli oldu

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star yarışmasında bomba isim geldi. Açıklama yapılır yapılmaz sosyal medyaya bomba gibi düşen isim "Survivor All Star şampiyonu başlamadan belli oldu" söylentilerine neden oldu.

Survivor All Star'da şok! Şampiyon yarışma başlamadan belli oldu

Gösterişli bir final ile son bulan ve Şampiyon’un İsmail Balaban olduğu Survivor 2021 yeni bitmesine rağmen yeni başlayacak olan Survivior All Star şimdiden çok konuşulanlar arasında yerini almaya başladı bile… Hatta Survivor All Star’ın şampiyonunu da belirlediler.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor 2021 yeni final yaptı. Ancak yerine gelecek olan Survivior All Star şimdiden Survivor 2021’i unutturdu denilebilir.

Bazı yarışmacılarını Acun Ilılcalı’nın canlı yayında açıkladığı Survivior All Star sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi bile.

Öyle ki şampiyonu bile belirlediler. Bir çok eski Survivor yarışmacısı teklif gelmesi halinde seve seve kabul edeceğini söylerken, eski yarışmacılardan Survivor Ayşe ise teklif edilmesi durumunda hiç düşünmeden kabul edeceğini dile getirmişti.

Asıl bomba ise Survivor’a katılacak olan Turbo lakaplı Turabi oldu.

Turabi Survivor All Star’a katılacağının sinyalini sosyal medyadan açıklayarak güçlendirdi. 

Survivor 2021’e de katılması kesinleşen ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle talihsiz bir şekilde yarışmaya katılamayan Turbo Turabi, Survivor All Star’da karşımıza çıkacak.

Turbo Turabi paylaşımında, “Yaş 34 Bütün hayaller ve hedefler gerçekleştirilmiştir. Bir tanesi hariç! Yakında görüşürüz… New Mission Is Loading…” sözlerini dile getirdi. Birçok kişi ise son hedefinin Survivor All Star’a kazanmak olduğunu aktardı.

Survivor All Star'da şok! Şampiyon yarışma başlamadan belli oldu - Resim : 1

Turba Turabi gerek yarışma tarzı gerek ise konuşma tarzı ve hareketleriyle Survivor’da dikkatleri üzerine çeken yarışmacılar arasında yer almıştı.