Fenerbahçe Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 35.haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligin 35.haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Haftaya 89 puanla 96 puanlı lider Galatasaray’ın 7 puan gerisinde 2.sırada giren sarı-lacivertli takım Konyaspor’u deplasmanda yenerek puan farkını 4’e indirmek istiyor. Kümede kalma mücadelesi veren 16.sıradaki Konyaspor ise bu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulmayı amaçlıyor.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 35.haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe – Konyaspor maçı 6 Mayıs Pazartesi günü Konya’daki Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Fenerbahçe – Konyaspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in maçtaki yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Burak Şeker üstleniyor. VAR koltuğunda Almanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Daniel Schlager, AVAR’da da Ömer Faruk Turtay, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Onur Özütoprak görev yapıyor.

Fenerbahçe Konyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE – KONYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

Konyaspor: lowik, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Adil, Guilherme, Hadebe, Soner, Nzonzi, Oğulcan, Ndao, Cikalleshi

FENERBAHÇE VE KONYASPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde oynadığı 34 karşılaşmada 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertli takım, topladığı 89 puanla lider Galatasaray'ı takip ediyor.

Son deplasman mücadelesinde EMS Yapı Sivasspor ile berabere kalan İsmail Kartal'ın ekibi, şampiyonluk yarışında kayıp yaşarken, bir sonraki hafta iç sahada derbi maçta Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

34 maç sonucunda 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 yenilgi sonucu 36 puan toplayan Konyaspor, 16.sırada yer alıyor. Konyaspor, ligin 26.haftasında Sivasspor’a 1-0 yenildi.

Öte yandan ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Fenerbahçe, 7-1 kazanmıştı.

FENERBAHÇE’NİN KONYASPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek, Konyaspor maçı kadrosunda yer almadığı için müsabakada forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE 7 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, Konyaspor maçında kart görmeleri durumunda Mondihome Kayserispor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.

FENERBAHÇE’DEN 23 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Fenerbahçe ligde oynadığı son 23 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte Fatih Karagümrük ve Beşiktaş'ı 2'şer kez, Sivasspor, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti. Ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ile ligin ikinci yarısındaki Samsunspor, Alanyaspor ve Sivasspor maçlarından da sahadan berabere ayrıldı.

FENERBAHÇE BU SEZON DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 17 maça çıktı. Takımının başında lig tarihinin en iyi dış saha performanslarından birine imza atan İsmail Kartal, 15 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken mağlubiyet yaşamadı. Sarı-lacivertliler 2020-2021 sezonunda elde ettiği ‘dış sahada en fazla puan toplama rekorunu’ da (47) egale etti. Deplasmanda son olarak Sivasspor ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Kanarya, dış sahada oynadığı 10 lig maçında ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Süper Lig’de 34 hafta itibarıyla 89 puan toplayan Fenerbahçe, bu süreçte 32 maçta gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 89 gol gönderdi. Kanarya, ligde en golcü takım konumunda bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, kaydettiği 20 golle krallık yarışında 23 gollü Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi’nin ardından ikinci sırada yer alıyor. 38 yaşındaki forvet, Konyaspor’a karşı ilk maçında hat-trick yapma başarısı gösterdi.

FENERBAHÇE – KONYASPOR REKABETİNDE SON DURUM

Fenerbahçe ve TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig tarihinde 46. kez karşı karşıya geliyor.

İki takımın bugüne dek ligde karşı karşıya geldiği 45 maçta Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler, Konyaspor'u 34 kez mağlup ederken, 3 mücadele beraberlikle tamamlandı. Yeşil-beyazlılar 8 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu maçlarda Fenerbahçe 119 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 49 gol gördü.

FENERBAHÇE, KONYASPOR’A KARŞI DEPLASMANDA ÜSTÜN

Sarı-lacivertli takım, rakibiyle deplasmanda bugüne dek 22 kez karşı karşıya geldi.

Bu maçların 14'ü Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanırken Konyaspor 6 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 2 mücadelede ise puanlar paylaşıldı. Fenerbahçe'nin attığı 48 gole Konyaspor 27 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında bugüne dek oynanan 45 karşılaşmada en gollü müsabaka, ligin ilk yarısında oynandı.

Fenerbahçe'nin sahasında 7-1 kazandığı karşılaşma, iki takım arasındaki en farklı sonuç olurken, en gollü karşılaşma olarak da tarihe geçti.

Sarı-lacivertli ekibin Konya deplasmanında en farklı kazandığı mücadeleler ise 18 Aralık 1988 ve 12 Eylül 1992 tarihlerinde oynandı. Fenerbahçe bu mücadeleleri 5-1'lik skorlarla kazandı.

Konyaspor'un 27 Mayıs 2005 tarihinde sahasında 4-2 kazandığı mücadele ise yeşil-beyazlıların en farklı sonuçla galip geldiği karşılaşma oldu.

Fenerbahçe, Konyaspor ile ligde oynadığı son 10 lig maçının 6'sından galibiyetle ayrılırken 3 kez kaybetti, 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-lacivertli takım bu maçlarda 24 gol kaydederken, 10 gol yedi.