Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Fuat Uğur'a özel mesaj! Bakan Tunç'tan Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki: Telaşı suçluluğundan!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili sözleriyle ilgili tv100.com yazarı Fuat Uğur'a mesaj gönderdi. Uğur, Bakan Tunç'un mesajını Taksim Meydanı programında paylaştı. Bakan Tunç yaptığı açıklamada "İmamoğlu suçluluk psikolojisi ve büyük bir telaş içerisinde hareket etmektedir. Onun seviyesine düşmek istemem. Onu muhattap da almak istemem. Çünkü yalanı çok rahat söylebilen, çirkeflikte sınır tanımayan biri. Telaşı suçluluğundan." dedi.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Özlem Gürses, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "CHP'de para sayma" görüntüsüyle ilgili sözleri üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fuat Uğur'a özel açıklama yaptı.

Bakan Tunç'un Fuat Uğur'a mesajı şu şekilde:

"SAVCIYA TALİMAT VERMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL"
Fuat bey iyi geceler diliyorum mesajınızı yeni görebildim. Bizim savcıya talimat vermemiz söz konusu değil. Basın mensuplarının sorusu üzerine görüntülerle ilgili soruşturma açıldığını ifade ettim. Görüntüler üzerine yapılan yorumlar açıklamalar sunulan belgeler tüm bunlarla ilgili çelişkili durumların ve şüpheli işlemlerin soruşturma kapsamında aydınlatılacağını ifade ettim. Suç unsuru var ise bunu belirleyecek olan Cumhuriyet Savcılığıdır dedim.

"TELAŞI SUÇLULUĞUNDAN"
Bu konuyla ilgili özellikle yaptığım bir basın toplantısı değil soru üzerine verdiğim cevaptır , İmamoğlu suçluluk psikolojisi ve büyük bir telaş içerisinde hakaret etmektedir. Onun seviyesine düşmek istemem. Onu muhatap da almak istemem. Çünkü yalanı çok rahat söyleyebilen, çirkeflikte sınır tanımayan birisi. Telaşı suçluluğundan.