Adana, Kilis , Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şanlıurfa dikkat! En şansız yerler olarak açıklandınız. Listede başka iller de var

Meteorolojik kaynaklar tarafından sıcak hava dalgası açısından en şanssız iller sıralandı. Bu illerimiz arasında zirveyi Adana, Kilis , Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şanlıurfa aldı. Listede başka illerimiz de var.

Adana, Kilis , Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şanlıurfa dikkat! En şansız yerler olarak açıklandınız. Listede başka iller de var

Türkiye yeniden sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre Arabistan üzerinden gelen sıcak hava dalgası pazar günü itibariyle Suriye sınırından Türkiye'ye giriş yaptı. 

FELAKET SICAK GETİRECEK

Son değerlendirmelere göre Arabistan üzerinden gelecek sıcak hava dalgası özellikle sınır bölgemizde ve sınır bölgesine yakın illerimizde ciddi bir sıcaklık getirecek. Sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde ise Marmara'ya ulaşması bekleniyor. 

EN ŞANSSIZ İLLER AÇIKLANDI 

Meteorolojik kaynaklar tarafından ise sıcak hava dalgası konusunda en şanssız illerimiz açıklandı. Bu illerimizin sıcaklıklardan çok ciddi oranda etkilenmesi bekleniyor. İşte o illerin sırasıyla listesi: 

"1) Adana 47° 2) Kilis 47° 3) Kahramanmaraş 46° 4) Osmaniye 45° 5) Şanlıurfa 44° 6) Diyarbakır 44° 7) Batman 44° 8) Mersin 43° 9) Güneydoğu Tamamı 40-44° 10) Eskişehir 37-41° 11) Ankara 37-40° 12) İç Ege 37-40° 13) İç Anadolu Tamamı 37-40°" 

Adana, Kilis , Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şanlıurfa dikkat! En şansız yerler olarak açıklandınız. Listede başka iller de var - Resim : 1