Kocasının şiddetinden kurtardığı kızını boğazından bıçakladı

Adana’da bir şahıs, 1 ay önce eşinden şiddet gören kızını yanına aldı. Şahıs, kızını evde boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesinde iki katlı evde meydana gelen olayda, Ümmü Gülsüm A. (24), 19 Temmuz günü eşinden şiddet gördüğünü öne sürerek evi terk etti. Baba İsa D. (56), kızını bulduktan sonra kendi evinin ikinci katına yerleştirdi. Kardeşleri Ümmü Gülsüm'ü görmek isteyince sinirlenen baba, Gülsüm A.’yı boğazından, göğsünden ve kolundan bıçaklayıp kaçtı.

Genç kadının yakınları, hemen polise ve sağlık ekiplerine durumu haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı bulmak için çalışma başlattı. Hemen iki sokak ileride polis tarafından etrafı sarılan baba, önce bıçakla direndi ancak daha sonra teslim oldu. Ümmü Gülsüm A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kocasının şiddetinden kurtardığı kızını boğazından bıçakladı - Resim : 2

Yüreğir Devlet Hastanesine getirilen genç kadın burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kadının durumunun kritik olduğu öğrenildi.
Zanlı baba ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Kadının bıçaklandığı evde ise yakınları basın mensuplarına saldırdı.