Burak ve Cengo önce şişle kovaladı, sonra darp etti!

Adana'da çekilen ve internet üzerinden yayınlanan dizide oyunculuk yapan iki kişi, ciğerci dükkanında selamlaşma yüzünden tartıştıkları şahısları şişle kovaladı, daha sonra darp etti.

Burak ve Cengo önce şişle kovaladı, sonra darp etti!

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesinde bir ciğerci dükkanında yaşandı. İddiaya göre, internet üzerinden yayınlanan dizide oyunculuk yapan Cengizhan Y. ve Burak A., ciğercide Hüseyin A. ve Abdullah H. ile selamlaşma yüzünden tartıştı.

Dizi oyuncuları önce Hüseyin A.’yı ve Abdullah H.'yı ciğer şişiyle kovaladı. Daha sonra yakalayarak darp etti. Oyuncular, A’nın ruhsatlı silahını da gasp ederek kaçtı.

Adana Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan Hüseyin A. ve Abdullah H., Seyhan Araştırma ekipleri şikâyet üzerine zanlıları yakalamak için harekete geçti. Polis görgü tanıklarının verdiği ifadeler doğrultusunda çevrede bulunan güvenlik kameraları incelendi ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Ekipler gerçekleştirdikleri operasyonda Burak A. ile Cengizhan Y.'yi gasp ettikleri silahla birlikte gözaltına aldı. Yağma, kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından hâkim karşısına çıkan şüphelilerden Cengiz Y. tutuklandı. Burak A. adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana'da çekilen ve internet üzerinden yayınlanan dizide oyunculuk yapan iki kişi, ciğerci dükkanında selamlaşma yüzünden tartıştıkları şahısları şişle kovalayıp darp etti. Gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklandı.