Adana'da depremi fırsat bilen hırsızların evine baskın yapıldı! Evin içinden çıkanlar pes dedirtti

Kahramanmaraş depremi sonrası bölgelerde birçok insan tahliye edildi. Boş evleri fırsat bilen bazı kişiler ise binalara girip, hırsızlık yapmaya başladı. Polis ise hırsızlık olaylarına karşın incelemeler başlatıp olaya ilişkin 10 şüpheliyi tespit etti. Yapılan aramalarda ise 12 paket bebek bezi, 13 konserve yiyecek, 13 diş macunu ve fırçası, çok sayıda tıraş bıçağı ve köpüğü, hijyen malzemesi, pil ile inşaat malzemesi ele geçirildi.

Adana'da depremi fırsat bilen hırsızların evine baskın yapıldı! Evin içinden çıkanlar pes dedirtti

Deprem felaketi sonrası bölgede birçok ev boşaltıldı. Adana’da da Birçok bina sakini, yıkılma tehlikesi nedeniyle evlerini terk etti.  Boş evleri fırsat bilen bazı şahıslar ise evlere girip eşyalar çaldı. Hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlatan polisler çaldıkları belirlenen 10 kişiyi tespit etti.  

 Adana'da depremi fırsat bilen hırsızların evine baskın yapıldı! Evin içinden çıkanlar pes dedirtti - Resim : 1

BEBEK BEZİNDEN DİŞ MACUNUNA KADAR…

Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 12 paket bebek bezi, 13 konserve yiyecek, 13 diş macunu ve fırçası, çok sayıda tıraş bıçağı ve köpüğü, hijyen malzemesi, pil ile inşaat malzemesi ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılar tutuklandı.