Adana'da feci kaza! Bisikletliye çarpmamak için manevra yaptı, yayaya çarptı! Yaya ağır yaralandı

Adana'da seyir halinde olan bir sürücü, önüne çıkan bisikletliye çarpmamak için manevra yaptı, yol kenarında yürüyen yayaya çarptı. Kazada, yaya ağır yaralanırken, sürücü olay yerinden kaçtı.

Adana'da feci kaza! Bisikletliye çarpmamak için manevra yaptı, yayaya çarptı! Yaya ağır yaralandı

Adana'da feci bir kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil, bisikletliye çarpmamak için yaya çarptı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı. 

BİSİKLETLİYE ÇARPMAK İSTEMEDİ, YOL KENARINDAKİ YAYAYA ÇARPTI!

Kaza, 13 Nisan'da Kozan ilçesi Sırkıntı Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 01 ACB 733 plakalı otomobil, seyir halindeyken önüne çıkan bisikletli sürücüsüne çarpmamak için ani manevra yaptı. Kontrolden çıkarak savrulan otomobil, yol kenarında yürüyen Furkan Yalım'a çarptı. Yalım, metrelerce savrularak yere düşerken, otomobil sürücüsü ise durmayıp, hızla olay yerinden kaçtı.

YAYA AĞIR YARALANDI!

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Yalım, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Yalım'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI!

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis ekipleri, kamera görüntülerinden kazadan sonra kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.