Hainler öldürüldü!

Adana'da özel harekat polislerini taşıyan araca yönelik saldırıyı düzenleyen teröristlerden ikisi Eskişehir'de çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi.

Hainler öldürüldü!

Adana'da çevik kuvvet polislerinin servisine bombalı saldırı düzenleyen 2 MLKP’li terörist, Eskişehir’de etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Eskişehir ve Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; Adana’da 25 Eylül’de çevik kuvvet polislerinin taşındığı araca bombalı terör saldırısı düzenleyen Fırat Şeran Ozan Sökmen isimli 2 MLKP’li teröristin kaldığı hücre evine operasyon düzenlenmiştir.

Operasyonda çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. "

İçişleri Bakanı Soylu'dan açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM resepsiyonundan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Soylu, Adana'da çevik kuvvet polislerinin servisine bombalı saldırı düzenleyen 2 MLKP’li teröristin Eskişehir’de etkisiz hale getirildiğini belirterek, “İyi bir istihbarat çalışması ile sağlandı. Arkadaşlarımızın eline sağlık. Adana’daki polislere saldırı yapanları Eskişehir’de yakalandılar. Arkadaşlarımız hücre evini tespit ettiler. ‘Teslim ol’ çağrısı yaptılar. Karşı ateş açılınca bir polis memuru parmağından yaralandı, bir polis memuru da boğazının yanından yaralandı. İki şahıs da ölü ele geçirildi” diye konuştu.