'Adaylık teklif edilmesi söz konusu değil' diyen CHP Sözcüsü Deniz Yücel'e, Haluk Levent'ten cevap: Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in "Haluk Levent'e kurumsal düzeyde adaylık teklif edilmesi gibi bir şey söz konusu değil" ifadelerine sosyal medyadan açıklama yapan Haluk Levent, "Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım ama yapacak bir şey yok." yanıtını verdi.

'Adaylık teklif edilmesi söz konusu değil' diyen CHP Sözcüsü Deniz Yücel'e, Haluk Levent'ten cevap: Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım

Partisinin genel merkezinde düzenlenen MYK toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Haluk Levent'in adaylık teklif edildiği iddiasına ilişkin, "Hatay meselesi gündeme gelmedi. Dolayısıyla kurumsal düzeyde Haluk Levent ya da başkasına adaylık teklif edilmesi söz konusu değil. Hatay adayı konusunda toplantımızın ikinci bölümünde böyle bir görüş öneri gelirse toplantımızın ikinci bölümünde değerlendiririz" diye konuştu.

Deniz Yücel'in yaptığı açıklamaya ilişkin Haluk Levent'ten cevap gecikmedi. Haluk Levent, konuya yönelik sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"ÜST DÜZEYDEN TEKLİF YAPILDI"

Haluk Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"CHP sözcüsü Deniz Yücel 'Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık' demiş. Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta 'lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın' dedim. Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla 'kimden duydunuz?' dedim. Hepsi de parti içinden duyduk dediler. Haberi yapan gazeteci Murat Ağırel. Bence ona sorsunlar kimden duymuş diye. Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım ama yapacak bir şey yok."