Adından rekorla söz ettiren Taylor Swift'le ilgili duyanları şok eden iddia! Pentagon projesi mi?

Grammy ödüllü söz yazarı ve şarkıcı Taylor Swift, kariyerindeki başarısının dışında ilk kez dikkat çeken bir iddia ile gündeme geldi. Swift'in Pentagon projesi olduğu iddiası büyük yankı uyandırdı.

Adından rekorla söz ettiren Taylor Swift'le ilgili duyanları şok eden iddia! Pentagon projesi mi?

Başarılarıyla adından söz ettiren 34 yaşındaki şarkıcının "Pentagon projesi" olduğu öne sürüldü. ABD merkezli haber kanalı Fox News'da "Jesse Waters Primetime" programını yapan Jesse Watters "Taylor Swift'in nasıl bu kadar başarılı olduğunu hiç düşündünüz mü?" diye sordu.

Sunucu "Yaklaşık 4 yıl önce, Pentagon'un psikolojik operasyonlar birimi Taylor Swift'i bir kazanca dönüştürmeye karar verdi" ifadelerini kullandı. Watters, yayın esnasında bazı görüntüler paylaştı. Görüntülerde, 2019'da NATO görüşmelerinde bir konuşmacı, Swift'i küresel etkiye sahip isimlerden biri olarak örnek gösteriyor.

NTV'nin aktardığına göre Watters, "Bu gerçek. Pentagon'un psikolojik operasyonlar birimi NATO'ya Taylor Swift'in dezenformasyonla mücadele için kullanılmasını öneriyor" dedi.

PENTAGON, SWIFT'İN ŞARKISIYLA YANIT VERDİ

Bu haberin ardından Pentagon açıklama yaptı. ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Sabrina Singh, şarkıcının hit parçası "Shake It Off"a (Salla) gönderme yaparak "Bu komplo teorisine gelince, sallayacağız" dedi.

Singh, şarkıcıya yönelik farklı göndermeler yaparak bu iddiaları alaycı bir şekilde reddetti.