Otobüs üzerinde tehlikeli yolculuk! Beğeni uğruna...

Merter’de metrobüsün üzerine çıkarak 5 durak yolculuk yapan genç bu kez de Cebeci otobüsünün üzerinde 12 durak gitti. Sürüş güvenliğini tehlikeye atan genç bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İstanbul Merter’de geçtiğimiz aylarda metrobüsün üzerine çıkarak 5 durak boyunca yolculuk yapan Yunus Emre Özer, bu anları sosyal medyada paylaşınca çok fazla tepki almıştı. Aynı genç bu kez ise Cebeci otobüsünün üstünde yatarak gizlendikten sonra hareket etmesini bekledi. Özer, bu şekilde tam 12 durak yolculuk yaptı. 

Beğeni uğruna tehlikeli yolculuk

Kendi hayatını ve otobüs sürüş güvenliğini tehlikeye atan genç, hareket eden otobüsün üstünde 12 durak boyunca yolculuk yaptı. O anları kaydeden çılgın genç, yolculuğu otobüsün üstünde yatarak geçirdi. Yürekleri ağza getiren genç Mescid-i Selam durağında otobüsten durağa atladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yürüyen genç ardından arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Gencin tehlikeli yolculuğu "bu kadarına da pes" dedirtti. Genç yaşadıklarını kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı.