Banu Alkan'la ilgili şoke eden haber! Hem Hollanda'da hem de Türkiye'de evli

Afrodit lakaplı Banu Alkan ile ilgili magazin gündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Yakın zamanda Hollan'da da yaşayan iş insanı ile nişanlandığını duyuran Banu Alkan'ın nişanlısı hem Hollanda'da hem de Türkiye'de evli olduğu ortaya çıktı.

Banu Alkan'la ilgili şoke eden haber! Hem Hollanda'da hem de Türkiye'de evli

Banu Alkan ile ilgili olarak şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Yeşilçam’ın Afrodit lakaplı ünlü oyuncusu Banu Alkan, kısa süre öncesinde bir mekânda tanıştığı Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız'ın evlilik teklifini kabul ettiğini açıklamış ve sosyal medyada alyansını paylaşarak nişanlandığını duyurmuştu.

Bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Afrodit’in nişanlısı Kemal Yıldız’ın kim olduğu ise merak konusu olmuş bir çok kesim tarafından araştırılmıştı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazısında herkesi şoke eden detaylar açıkladı.

“Hem türkiye’de hem de hollanda’da hâlâ evli”

Yakın dostu Banu Alkan’a kötü haber veren Onur Akay, “Banu Alkan’ı çok severim ve onun üzülmesini kesinlikle istemem. Banu ablanın nişanlandığı Hollanda doğumlu ama Türk asıllı Kemal Yıldız’ı, çok önemli kaynaklardan araştırdım. Maalesef asıl adı Yunus olan bu kişi, hem Türkiye’de hem de Hollanda’da hâlâ evli. Zaman zaman Kemal adını da kullanan bu kişinin asıl soyadının da Yılmaz olduğu söyleniyor. Genç bir bayanla evli olan bu kişinin başarılı bir iş adamı olmadığını da öğrendim. Maalesef Banu Alkan uçan kuşa borcu olan bir adama âşık olmuş. Ayrıca bir kızı olan bu kişi için yakın çevresi, ‘2 yaşındaki kızının banka hesabını bile boşalttı, umarız Banu Hanım’ı dolandırmaz.’ gibi iddialarda bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

Onur Akay’ın bu iddialarından sonra Banu Alkan’dan nasıl bir açıklama gelecek merak konusu oldu.