Afyonkarahisar'da vahşi hayvan kendisini kovalayan diğer hayvanlardan korkup evine çatısına kaçtı! Panikle inerken dengesini kaybedince boynunu çok kötü kırdı
Afyonkarahisar'da meydana gelen bir olay, duyanları büyük üzüntüye uğrattı... Diğer hayvanlardan korkup çatıya kaçan hayvan, dengesini kaybetmesi üzerine düşerek boynunu kırdı.
Kızıl geyiği çatıda görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bir süre çatıda kalan kızıl geyik, aşağı inerken dengesini kaybederek yaklaşık 3 metreden kafa üstü düştü.
Zemine çarpan geyik yerde hareketsiz kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı ekipler, kızıl geyiğin öldüğünü belirledi. Kızıl geyik inceleme sonrası götürüldü.
SANİYE SANİYE CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLENDİ
Kızıl geyiğin çatıya çıktığı anlar, belde sakinleri tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntüde; çatıdaki geyiği görenlerin, "Atlayacak. Atlarsa yaralanır" dediği sırada hayvanın aşağı inmek için hamle yaptığı, bu sırada dengesini kaybederek düştüğü anlar yer aldı.