Ağacı kaplayan canlıları kayda alırken onlara seslendi. Aldığı tepki, sosyal medyada izleyen herkesi şaşkına çevirdi

Ağacı kaplayan Cape lappet güvelerini kayda alan adam, onlara selam verince güvelerin verdikleri tepki, görüntüleri sosyal medyada izleyen herkesi şaşkına çevirdi. Güveler, kendileriyle konuşan adama, sesleri ve hareketleriyle tepki verdi. O anlar, binlerce kez izlendi.

Güney Afrika'da bulunan Lasiocampidae familyasındaki bir güve türü olan Cape lappet güveleri, bitkilerle beslenir ve genellikle bahçelerde toplanmış olarak bulunabilir. Tırtıllar, parlak renkli ve dikkat çekici derecede tüylüdür. İri yetişkin güveler ise çoğunlukla kahverengidir ve görünüş olarak çok daha az dikkat çekicidir.

Ağacı kaplayan canlıları kayda alırken onlara seslendi. Aldığı tepki, sosyal medyada izleyen herkesi şaşkına çevirdi - Resim : 1

AĞACI KAPLAYAN GÜVELER DİKKAT ÇEKTİ

Görüntüleriyle dikkat çeken güveleri, bir ağacın gövdesini kaplamış halde bulan adam o anları kaydederken onlara seslendikten sonra aldığı tepki izleyenleri şaşkına çevirdi. Güveler, sesleri ve hareketleriyle adamın konuşmasına kendilerince cevap verdi. O anlar, binlerce kez izlendi.