İzlerken bile yüreği dayanamayanların olduğu bölgede, onların tüm hayatı geçiyor. Kapı eşiğinden atlar gibi atlıyorlar

Onlarca metre yükseklikteki sarp kayalıkların görüntüleri bile bazı insanları rahatsız ederken, dağ keçilerinin hayatları orada geçiyor. Görüntülerde, duvar gibi dümdüz olan kayalıklarda düz yolda yürür gibi yürürken, en ufak bir tümsekte Kapı eşiğinden atlar gibi atlıyorlar. Görenler, gözlerine inanmakta güçlük çekiyor.

Dünyanın en ilginç canlılarından biri olan dağ keçilerinin görüntüleri, izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Bir uçurum kenarında çekilen görüntülerde, dağ keçilerinin kendinden emin ve rahat tavırları dikkat çekti. Minik dağ keçilerinin, alıştığı sarp kayalıklar onlar için oyun alanı gibi. Onlarca ya da yüzlerce metre yüksekte, dümdüz bir kayanın üzerinde olmak onlar için gündelik hayatın bir parçası. Pek çok insanın aşağı bakamayacağı kayalıkların üzerinde hayatlarını geçiriyorlar.  Görüntülerde, duvar gibi dümdüz olan kayalıklarda düz yolda yürür gibi yürürken, en ufak bir tümsekte Kapı eşiğinden atlar gibi atlıyorlar. Görenler, gözlerine inanmakta güçlük çekiyor.

İzlerken bile yüreği dayanamayanların olduğu bölgede, onların tüm hayatı geçiyor. Kapı eşiğinden atlar gibi atlıyorlar - Resim : 1