Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van... Tüm Türkiye'nin hepsine tümden benzer uyarı yapıldı... Evlerinizi kilitleyin istilaya başladılar!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan haberleri gelmeye devam ediyor. Ağrı'da bir mahalleyi yılanlar bastı. İstilaya geçen yılanlar paniğe neden oldu. Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van'da yaşayan vatandaşların dikkatli olması tavsiye edildi.

Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van... Tüm Türkiye'nin hepsine tümden benzer uyarı yapıldı... Evlerinizi kilitleyin istilaya başladılar!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanların görülme sıklığı da arttı. Vatandaşlar etrafta gördükleri yılanlar karşısında ne yapacaklarını bilemiyor. Panik yaratan bir haber de Ağrı'dan geldi. Ağrı'da bir mahalleyi yılanlar bastı. İstilaya geçen yılanlar paniğe neden oldu. Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van'da yaşayan vatandaşların dikkatli olması tavsiye edildi. 

BİR SÜREDİR ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYORLAR 

Ağrı’nın merkeze bağlı Küpkıran Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, mahallelerinde bir süredir yılanlara rastlayınca panik oldu. Yolda yürürken yılana rastlayan bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, köpeğin etkisiz hale getirdiği yılanı alıp uzaklaştığını görüldü.

Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van... Tüm Türkiye'nin hepsine tümden benzer uyarı yapıldı... Evlerinizi kilitleyin istilaya başladılar! - Resim : 1

 

Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van... Tüm Türkiye'nin hepsine tümden benzer uyarı yapıldı... Evlerinizi kilitleyin istilaya başladılar! - Resim : 2