Ahırda acı içerisinde zar zor doğum yapan ineğinin doğurduğu canlıyı gören çiftçinin beyin soğancığı bile şaştı kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde çiftçilik yapan bir kadın, ineğinin zorla doğurduğu hayvanı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Beyincik soğancığına kadar şaşırmanın etkisini yaşayan kadın, iki başlı ineği görünce büyük bir şok yaşadı.

Ahırda acı içerisinde zar zor doğum yapan ineğinin doğurduğu canlıyı gören çiftçinin beyin soğancığı bile şaştı kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir çiftlikte oldukça ilginç bir canlı dünyaya geldi. Çiftçi Leslie Hunewill hamile olan ineğinin doğum yaptığı haberini alınca hemen ahıra gitti fakat bir şeyler ters gidiyordu ve ineğinin doğumu oldukça riskli bir hal almıştı. 

ÇOK ZORLANDI

İnek çok zorlansa ve çok acı çekse de yavrusunu dünyaya getirmeyi başardı. İnek sağ kalırken, doğan yavrusunun görüntüsü ise bir anda gündeme oturdu. Çünkü buzağ diğerlerinden çok farklıydı.  

Ahırda acı içerisinde zar zor doğum yapan ineğinin doğurduğu canlıyı gören çiftçinin beyin soğancığı bile şaştı kaldı - Resim : 1

ÇİFT KAFALI ŞEKİLDE DOĞDU

Önce yeni doğan buzağının kafasının şişik olduğunu düşündüler ancak yüzünü çevirdiklerinde şaşırtıcı gerçekle yüzleştiler. Çünkü 2500 doğumda bir olan nadir bir olay başlarına gelmişti ve buzağ çift kafalı doğmuştu. İşte genç çiftçi, bu olay karşısındaki şaşkınlığını beyin soğancığına kadar hissetti. 

Ahırda acı içerisinde zar zor doğum yapan ineğinin doğurduğu canlıyı gören çiftçinin beyin soğancığı bile şaştı kaldı - Resim : 2