Ahırda ürkütücü olay... Sakin sakin dururken bir anda üzerine atladı, kafasının yarısını parçalayıp ahırdan geri çıktı

Galler’de kurtarma eşeği olarak kullanılan bir eşek, ahırda feci saldırıya uğradı. Eşeğin kafasının yarısı ciddi şekilde hasar gördü. Eşeğe saldıranın bir köpek olduğu düşünülüyor.

Ahırda ürkütücü olay... Sakin sakin dururken bir anda üzerine atladı, kafasının yarısını parçalayıp ahırdan geri çıktı

Sekiz yaşında bir kurtarma eşeği olan Honey, Pazar günü her iki bacağında da ısırılma yaraları ve sırtında sürtünme yanıkları ile bulundu. Honey'in sahibi Luke Peters-Rich, yaralarının boyutu nedeniyle veterinerin onu yere yatırmasından başka seçeneği olmadığını söyledi.

Bay Peters-Rich, köpek sahiplerinin evcil hayvanlarının sorumluluğunu almaları gerektiğini söyledi. Bay Peters-Rich, kocası Ben ile birlikte Chepstow, Monmouthshire'da  bir araziye sahip  ve burada eşi ile birlikte burada köpeklere, tavuklara, atlara ve 11 kurtarma eşeğine bakıyorlar. 

KORKUNÇ YARALARLA BULDU 

Bay Peters- Rich, eşeğini Pazar akşamı "korkunç bir durumda" ve derin yaralarla bulunduğunu ifade ediyor. 

Ahırda ürkütücü olay... Sakin sakin dururken bir anda üzerine atladı, kafasının yarısını parçalayıp ahırdan geri çıktı - Resim : 1

ÖTENAZİ YAPILMASI GÜNDEMDE

Bay Peters-Rich, tüm çabalara rağmen eşeği Honey'in septik şoka girdiğini ve durdurulması gerektiğini söyledi. Ötenazi sürecinin "bir mücadele olduğunu, çünkü kalbinin ilacı vücuduna pompalayacak kadar güçlü olmadığını" söyledi

"Neyse ki Honey'in nazik ve sıcak doğası, kız kardeşlerini korumak için ayakta dururken tek kurbanın kendisi olduğu anlamına geliyordu, bu da onun karakteri hakkında her şeyi ifade ederken kalbimi daha da acıtıyor" dedi.

Bay Peters-Rich, saldırı gerçekleştiğinde Honey'in çitlerle ve elektrikli çit bantlarıyla çevrili özel bir arazide korunaklı bir bölgede olduğunu söyledi.

Honey'le ilgilenen veteriner Honey’in bir köpeğin saldırısına uğramış olabileceğini ifade etti.

Eşeğini kaybeden ve oldukça üzgün olan Bay Peters-Rich "Sorumsuz köpek sahiplerinin özel mülkiyete erişmenin kendilerine Tanrı tarafından verilmiş bir hak olduğunu düşünmeleri anlamsız ve akılsızca" dedi.