Ahmet Eyüp Türkaslan’ın vefatının ardından kahreden detay! İrfan Buz'dan duygusal açıklama

Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya’da enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan maalesef hayatını kaybetmişti. Malatyaspor’da geçtiğimiz yıl görev yapan teknik direktör İrfan Buz, Türkaslan’ın vefatının ardından kahreden detayları açıkladı.

Ahmet Eyüp Türkaslan’ın vefatının ardından kahreden detay! İrfan Buz'dan duygusal açıklama

Kahramanmaraş merkezli olan depremde etkilenen şehirlerden biri olan Malatya'da enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetmişti.

Türkaslan için Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz yıl görev yapan İrfan Buz, Ahmet Eyüp Türkaslan’ın vefatının ardından Fanatik Gazetesi’ne duygusal açıklamalarda bulundu.

“ACILARI ART ARDA YAŞIYORUM”

Türkasla’ı  'İyi bir rol model' olarak tanımlayan deneyimli çalıştırıcı, "Ülkemizin böyle bir şey yaşaması gerçekten çok acı. Yakınen tanıdığımız arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olunca daha da üzülüyor insan. Geçen yıl kaybettiğimiz Ahmet Çalık da Gençlerbirliği'ndeyken benim oyuncumdu. Acıları art arda yaşıyorum. O da melek gibi insandı. Ahmet Eyüp de çok gençti daha 28 yaşındaydı. Ama bazıları genç yaşta da rol model olabiliyordu. Çok çalışkan, mütevazı bir insandı, çekingen ve sakin bir çocuktu. Annesi ve babası çok güzel yetiştirmiş kendisini. Allah, onlara sabırlar versin" dedi.

“BİR TEK ŞEHİRDE AHMET EYÜP KALMIŞ”

Kulüp içinde herkesle arasının iyi olduğunu belirttiği Ahmet Eyüp için sözlerine devam eden Buz, "Oynamadığında küsmeyen, daha çok çalışan, oynadığında da elinden gelen her şeyi veren bir takım sporcusuydu. Altyapı oyuncularıyla da arası çok iyiydi. Herkesle çok iyiydi Ahmet... Gençlere ağabeylik yapardı, takıma liderlik ederdi, ağabeylerin de çok iyi bir kardeşiydi. Her zaman yanınızda olmasını isteyeceğiniz bir insandı. Kulüple, Yılmaz hocayla görüştüm. Onlar da çok üzgün, çok şükür sağlık olarak iyiler. Rize maçından sonra izine çıkmışlardı, bir tek şehirde Ahmet Eyüp kalmış. Maalesef kaybettik, Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.