Aile Bakanlığı o projeyi hayata geçiriyor! İlk uygulanacak iller açıklandı. İşte Bakan Göktaş'ın açıklamaları

Katıldığı bir açılışta konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Aile ve Gençlik Bankası pilot proje olarak deprem bölgesindeki illerden başlayacak” dedi.

Aile Bakanlığı o projeyi hayata geçiriyor! İlk uygulanacak iller açıklandı. İşte Bakan Göktaş'ın açıklamaları

Bir dizi program ve açılışlara katılmak için Gaziantep'te bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Aile ve Gençlik Bankası ile ilgili müjde veren ve konunun meclise gönderildiğini, yakın zamanda da hayata geçeceğini açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Sadece ülkemizin değil insanlığın geleceğini ilgilendiren konularda politikalar geliştiriyor ve bunları hayata geçirecek adımlar atıyoruz. Aile kavramına yönelik çalışmalarımızı burada da söylemek istiyorum. Çünkü deprem bölgesini ilgilendiriyor. Geçtiğimiz günlerde de bunun müjdesini verdik.

"O PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"

"Aile ve Gençlik Bankasına yönelik bir projemiz vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın seçim dönemindeki vaadiydi. O projeyi hayata geçiriyoruz. Pilot proje olarak deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız. Nurdağlı kardeşlerimiz de, gençlerimiz de inşallah Aile ve Gençlik Bankasından ilk faydalanan gençlerden olacak. Aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız.

"GENÇLERİMİZE CAN SUYU OLACAK"

"Cumhurbaşkanımızın da büyük önem verdiği Aile ve Gençlik Bankamız Meclise gönderildi. İnşallah yakın zamanda hayata geçirip buradaki gençlerimizin faydalanmasını sağlayacağız. Böylelikle de aile kurumunu tamamen yerli imkanlarla güçlendirmiş olacağız. Gençlerimize, ailelerimize bir nevi can suyu olacak Aile ve Gençlik Bankasının inşallah Nurdağlı kardeşlerimize de hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.