Aile dizisinde yer yerinden oynayacak! Serenay Sarıkaya rüzgarı esti, resmen büyüledi, sosyal medya yıkıldı!

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya sesiyle büyüleyecek. Yeni bölüm sahneleri yayınlandı, Serenay Sarıkaya’nın ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki o sahneler yeni bölüme damga vuracak.

Aile dizisinde yer yerinden oynayacak! Serenay Sarıkaya rüzgarı esti, resmen büyüledi, sosyal medya yıkıldı!

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın o sahnesi çok konuşulacak. Sesiyle yeniden gündemde olan  Serenay Sarıkaya bu sefer ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısıyla gönülleri fethetti.

DEVİN ŞARKI SÖYLEDİ, ADETA BÜYÜLEDİ

Show TV’nin sevilen dizisi ‘Aile’nin yeni bölümünden ön izleme sahneleri yayınlandı. Salı akşamlarının ilgiyle takip edilen Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylediği anlar damga vuracak. Şimdiden izleyenden tam not alan Serenay Sarıkaya sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Güzelliği ile gönüllere taht kuran ünlü oyuncu, daha önceki dizilerindeki performanslarıyla da çokça konuşulmuştu.

Aile dizisi 6. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlanır yayınlanmaz Devin’in sahnesi bir anda izlenme rekoru kırdı.

AİLE DİZİSİNDE NELER OLACAK?

Devin ve Aslan’ın eğlenmek için gittiği mekanda sahnede şarkı söyleyen sanatçının Aslan’a olan yakın davranışları Devin’in dikkatinden kaçmıyor.

Sahne alan kişi “Yaramızda Kalsın” şarkısını seslendirdiği sırada Aslan’a ve Devin’e sırayla mikrofon uzatırken, Aslan’ın yine Devin adına konuşarak sesinin güzel olmadığını söylemesi üzerine Devin eline mikrofonu alarak şarkıyı söylemeye başlıyor.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinin kadrosunda önemli isimler bulunuyor.

Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.