Aile'nin Ceylan'ı İpek Çiçek pozlarıyla mest etti! Derin yırtmaçlı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu!

Ekranların sık izlenen dizisi Aile'de 'Ceylan' karakterine hayat veren genç oyuncu İpek Çiçek, derin yırtmaçlı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncuya takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Aile'nin Ceylan'ı İpek Çiçek pozlarıyla mest etti! Derin yırtmaçlı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinde Ceylan karakterine hayat veren güzel oyuncu İpek Çiçek başarılı oyunculuğu ve duru güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Siyah uzun bir elbise giyen Çiçek, derin yırtmacıyla adeta nefes kesti.

Aile'nin Ceylan'ı İpek Çiçek pozlarıyla mest etti! Derin yırtmaçlı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu! - Resim : 1

Genç oyuncunun cesur pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü isme; 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun', 'Bu güzellik halis mi?' gibi yorumlar yapıldı.

Aile'nin Ceylan'ı İpek Çiçek pozlarıyla mest etti! Derin yırtmaçlı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu! - Resim : 2

İpek Çiçek, 26 Mart 1999 yılında İstanbul'da doğdu. Beyti Engin'den oyunculuk eğitimleri alan Çiçek, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Aile'nin Ceylan'ı İpek Çiçek pozlarıyla mest etti! Derin yırtmaçlı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu! - Resim : 3