Ajda Pekkan dans etmeye tövbe etti

Pop müziğinin 76 yaşındaki usta ismi Ajda Pekkan, Kuruçeşme’de verdiği konserin ardından nasıl şok üstüne şok yaşadı?

Ajda Pekkan geçen hafta sonu Kuruçeşme Açıkhava konserlerinin final gecesinde sahne aldı. Süperstar, ‘Flu Gibi’ şarkısıyla hayranlarına merhaba dedi.

Her zaman olduğu gibi yine kostümüyle fark yaratan ünlü sanatçı, taşlı tişörtü ve kabarık eteğini triko kolluklarla tamamladı.

Konseri izleyenler arasında Ajda Pekkan’ın kız kardeşi Semiramis Pekkan ile “Tozlu Yaka” isimli gençlik dizisinin oyuncuları Serra Pirinç, Çağla Şimşek ve Can Bartu Aslan da vardı.

Ajda Pekkan sahneye adım atar atmaz güzelliği ve sahne enerjisiyle dinleyicisini büyüledi.

Konserin ikinci yarısında giydiği kırmızı payetli kostümüyle de beğeni toplayan Pekkan, repertuvarında kendi şarkılarının yanı sıra her tarzdan müziğe yer verdi.

Ajda Pekkan konser sırasında çekilen dans videolarıyla da sosyal medya gündemine taşındı.

Pekkan’ın dans ettiği görüntülerin ardından yapılan yorumlara çok üzüldüğü ve "Artık dans etmeyeceğim. Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar" dediği belirtildi.

Öte yandan konserden konsere koşturan 76 yaşındaki şarkıcıya nazar değdi. Ajda Pekkan geçen salı gecesi ise evinde kaza geçirdi. Sanatçının menajeri yaptığı açıklamada şu satırlara yer verildi:

 “Sayın Ajda Pekkan'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim...”